05 / 05 / 2024

balat sosyal yatırımlar

balat sosyal yatırımlar

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Balat Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey, “Mahallede yapılaşma tamamlandığında sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimiz hayata geçecek” dedi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

Ankara Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Altındağ Belediyesi, sosyal ve kültürel yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda ilçeye binicilik sporunun icra edileceği bir manej inşa ediyor.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Trabzon Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar hizmete açıldı!

Düzköy ve Vakfıklebir’deki yatırımlar törenle hizmete açıldı. Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı...

Osmaniye'de sanayi yatırımları konuta ilgiyi artırdı!

Teşvik Yasası'nın sanayicilerin gözdesi haline getirdiği Osmaniye'de devam eden sanayi yatırımları, kentte ekonomik ve sosyal hayatı geliştirirken, nitelikli konuta olan talebi de artırdı.

Mamak Belediyesi sosyal yatırımlarıyla model oluyor!

Mamak'taki tesisler hakkında yetkililerden bilgi alan Rojaya Belediye Başkan Yardımcısı Mirza Luboder Mamak’ta yapılan sosyal yatırımların kendileri için iyi bir örnek olduğunu dile getirdi.

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Wilma Elles yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Başarılı ve güzel oyuncu Wilma Elles ticari yatırımlarını gayrimenkul üzerinden yapmayı tercih ediyor.Şu sıralar Filinta dizisinde boy gösteren Wilma Elles, gayrimenkulde tercihini bir kez daha Balat’tan yana kullandı.

Dinar'a devletin yatırımları devam ediyor!

Adalet ve Kalkınma Partisi Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel Ak Parti Hükümeti'nin Dinar İlçesine yapmış olduğu kamu yatırımlarını sıraladı. Yüksel, Ak Parti'nin eğitim, sağlık, ekonomi ve sosyal alanlarda birçok yatırım yaptığını söyledi.

balat sosyal yatırımlar Haberi

balat sosyal yatırımlar


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ karavanıyla bu hafta Balat Mahallesi’ndeydi. Başkan Bozbey, Balat Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle halkının talep ve önerilerini dinleyen Başkan Bozbey, sıkıntıların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi. Balat Mahalle Muhtarı Ersin Yetik de Başkan Bozbey ile makamında görüştü. Başkan Bozbey’e hizmetlerden dolayı teşekkür eden muhtar Yetik, Balat Mahallesi’nin nüfusunun 12 bina ulaştığını ve hızla arttığını belirtti. Mahallede park ve asfalt ihtiyacı olduğunu dile getiren Yetik, “İnşaat firmaları ulaşımı aksatıyor. Mahallemizin sağlık ocağı ve okula ihtiyacı var. Vatandaşlarımız bu konuda mağdur durumda” dedi.

Balat Mahallesi’nin gelişen bir bölge olduğunu belirten Başkan Bozbey de, “Burada yapılaşma devam ediyor. Yapılaşma tamamlandığında Nilüfer Belediyesi olarak gerekeni yapacağız. Sağlık ocağı ve diğer sosyal ihtiyaçların giderileceği projelerimizi hayata...