18 / 05 / 2024

balçoba uçkuyulara otel mi yapılacak

balçoba uçkuyulara otel mi yapılacak

Çevre Bakanlığı kararıyla Balçova Vergi Dairesi yıkılacak; 1658 metrekarelik alana 10 katlı otel ve redizans yapılacak. Büyükşehir, itiraz etmeye hazırlanıyor.

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

BİM'de 5 kg yoğurt 99 TL'ye, 1 kg tost peyniri 137 TL'ye, 400 gr bal 49 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 27 Haziran 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 5 kg yoğurt 99 TL'ye, 1 kg tost peyniri 137 TL'ye, 400 gr bal 49 TL'ye düştü.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

A101'de 1 kg süzme bal 84 TL, 2 kg zeytin 66 TL, peynir 72 TL! A101 kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'in 24-30 Aralık 2022 tarihleri arasında indirimli online aktüel ürünler kataloğu açıklandı. A101 kataloğunda 1 kg süzme bal 84 TL, 2 kg zeytin 66 TL, peynir 72 TL fiyatlatla satışa sunuldu. İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Putin'in Sarayı denilen Gelencik'teki tesisin otel olduğu öğrenildi!

Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın 'Putin'in Sarayı' olduğunu ileri sürdüğü ve henüz inşaat halindeki tesisin otel olduğu öğrenildi. 

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

balçoba uçkuyulara otel mi yapılacak Haberi

balçoba uçkuyulara otel mi yapılacak

Uçkuyular'da milyonlarca liralık yatırımla hayata geçirilmesi planlanan İstinye Park projesinin olduğu alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kritik bir imar değişikliği geldi, egepostasi.com'dan Erman Şentürk un haberine göre son düzenleme kapsamında, riskli olduğu gerekçesiyle yıkılacak ve eski Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana taşınacak Balçova Vergi Dairesi'nden boşalacak araziye on katlık otel ve rezidans izni verildi. 


Değeri katlandı Balçova, Konak ve Karabağlar ilçesinin kesişiminde, Körfez'deki tüp geçit güzergahının çıkışında devlet kurumlan tarafından kullanılan kritik öneme sahip bin 658 metrekarelik arazi, ticari kullanıma açıldı. Düzenleme sonrası, mevcut pazaryeri, ilçe terminali ile ESHOT garajının bulunduğu, dev AVM projesine komşu arazinin değeri plan değişikliğiyle birlikte milyonlarca lira katlanmış oldu. 

Belediyelerin alanla ilgili plan yapma yetkisini bir kez daha by-pass eden bakanlık, arazinin binlik ve beş binlik...