02 / 05 / 2024

balıkesir 2016 projeleri

balıkesir 2016 projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’in gelişimi ve kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri basına tanıttı. Uğur, Balıkesir'in projelerle Türkiye ve dünyada cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Ahmet Edip Uğur Balıkesir projelerini atlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinin başlamış olan ve devam eden yatırımları hakkında düzenlenen basını bilgilendirme toplantısında konuştu, Uğur, Balıkesir'de ilkleri yapıyoruz” dedi.

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali açıldı!

Temeli 16 Nisan 2016 tarihinde atılan Balıkesir Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali Balıkesirli vatandaşların hizmetine açıldı.

Balıkesir'deki projeler hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de toplu açılış törenine katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalar yapan Erdoğan, yatırımları ve projeleri anlattı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

balıkesir 2016 projeleri Haberi

balıkesir 2016 projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini maketler üzerinden basını bilgilendiren Başkan Uğur, bu projelerin sadece Balıkesir’in değil Türkiye’nin de vizyon projeleri arasında yer aldığını kaydetti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Protokol Girişinde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına Başkan Uğur’un yanı sıra; Genel Sekreter Osman Yenidoğan, Meclis Başkanvekili Ekrem Pehlivan, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Birol Şahin, Ulaşım Komisyonu Başkanı İsmail Çoban, belediye meclis üyeleri, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı. Başkan Uğur, MIPIM Fuarında sergilenen Ayvalık Liman, Çay Deresi Rekreasyon, Gömeç Port, Ayvalık Cunda Köprüsü, Sarımsaklı Plaj, Bandırma Sanayi ve Liman, Çamlık Tepesi ve BALTOK Projelerinin detaylarını maketler üzerinde basın mensuplarına aktardı.


“BALIKESİR’İ MARKA YAPACAĞIZ”

Fransa’nın Cannes şehrindeki MIPIM fuarında yabancı yatırımcıların yakından takip ettiği projeler hakkında maketleri üzerinden...