02 / 05 / 2024

Balıkesir Bandırma satılık arsa

Balıkesir Bandırma satılık arsa

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 868 bin 780 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Balıkesir Defterdarlığı'ndan 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Bandırma Malmüdürlüğü tarafından Şirincavuş Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Milli Emlak Balıkesir Bandırma'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Ömerköy Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Bandırma satılık arsa Haberi

Balıkesir Bandırma satılık arsa


Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Paşabayır Mah, 2004 ada 1 parselde 1.934,39 metrekarelik Arsa vasfındaki taşınmaz. İmar parseli olup, 1094 sokak ile Ziraat Bahçesi Sokağa bakmakta, E:1.15 olmak üzere bahçe 5,00 m, yan bahçe 3,00 m olmak şartı ile 3 veya 4 katlı inşaat yapmaya elverişlidir.

Arsa üzerinde yapılacak inşaatın toplam inşaat alanı: 1934,39m2*1.15=2224,55m2Arsa üzerinde 3 katlı yapı yapılırsa zemin kat inşaat alanı 2224,55/3=741,52m2 Arsa üzerinde 4 katlı yapı yapılırsa zemin kat inşaat alanı 2224,55/4=556,14m2 olur. Yörede asfalt yol, kanalizasyon, doğal gaz, elektrik, su gibi alt yapı hizmetleri bulunmakta, çevresinde yeni yapılmakta olan yapılar bulunmaktadır. Şehir merkezi ve aktif ticaret merkezine biraz uzakta olup, Taşınmaz önü kapanmayacak şekilde deniz manzaralıdır.Arsa birim değeri 2.000,00TL/m2 olarak belirlenmiştir.

Kıymeti : 3.868.780,00 TL
1. Satış...