06 / 05 / 2024

balıkesir belediyesi çağrı merkezi

balıkesir belediyesi çağrı merkezi

Balıkesir Belediyesi, Çağrı Merkezi'nin, bilinirliliğini artırmak ve hattın doğru kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla tanıtım etkinliği gerçekleştirdi. Başkan Ok, merkezin haftanın 7 günü çalıştığını belirterek, ortalama 500 çağrı aldıklarını bildirdi...

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Balıkesir 3.5 şiddetinde sallandı! Prof. Dr. Naci Görür tek tek açıkladı! SON DAKİKA! 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, ülke genelinden peş peşe deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saat 08:33 sıralarında Balıkesir sallandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremi yorumları. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir’deki Zeytinli Ada, arkeopark projesiyle turizme kazandırılıyor!

Balıkesir’in Erdek ilçesindeki Zeytinli Ada’da Meryem Ana Manastırı'ndaki M.S. 4’üncü yüzyıldan kalan vaftizhane, 2 hamam, seramik pişirme fırınları gibi alanların ziyaretçilere açılması için ören yeri çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki tatil sezonunda kültür turizmine açılacak!

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Uygun fiyata arsa fırsatı Balıkesir'de! Hemen bu tabloya bakın!

Balıkesir Sındırğı Belediyesi Cüneyt Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsanın satış ihalesini yayımladı.

Milli Emlak'tan Balıkesir'de imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili İvrindi ilçesi, Evciler Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

balıkesir belediyesi çağrı merkezi Haberi

balıkesir belediyesi çağrı merkezi


Hafta sonu Yaylada AVM’de yapılan etkinliklerde, 444 40 10 numaralı Çağrı Merkezi'nin çalışmaları, açılan stantta tanıtıldı. Stantta, çağrının nasıl yayıldığı, alınan çağrıların nasıl değerlendirildiği, görevli personel tarafından anlatılırken, ziyaretçilere de çağrı merkezi hakkında bilgilerin bulunduğu broşür ve görsel materyaller dağıtıldı. Stantta ayrıca belediye hizmetleri ve çalışmaları ile ilgili afişlere de yer verildi. 


İki gün süren ve halkın yoğun ilgi gösterdiği tanıtımın ikinci gününde standı ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Ok, vatandaşların ihtiyaç ve beklentilerine hızlı ve etkili bir şekilde cevap verebilmek amacıyla kurulan Çağrı Merkezi’nin, haftanın 7 günü, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında doğrudan diğer saatlerde ise, belediyenin nöbetçi servisleriyle koordineli bir şekilde hizmet verdiğini kaydetti. 


Başkan Ok, merkeze, vatandaşlar tarafından haftada 500 civarında çağrı yapıldığını, alınan çağrıların görevli personel tarafından...