14 / 05 / 2024

Balıkesir Buzağılık Köprüsü açıldı

Balıkesir Buzağılık Köprüsü açıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yürütülen özverili çalışma sonucu tamamlanan Susurluk ilçesinde, Susurluk Çayı'nın iki yakasını bir araya getiren Buzağılık Köprüsü açıldı.

Kömürhan Köprüsü dünya literatüründe!

Elazığ'da inşa edilen Kömürhan Köprüsü'nde  Paris’teki Eyfel Kulesi’ndeki çelik miktarıyla aynı düzeyde, toplamda 7 bin ton çelik kullanıldı. Köprü, dünyanın 4’üncü “Tek ayaklı, gergin eğik askılı köprüsü” olma özelliğine sahip.

Balıkesir Büyükşehir'den 41 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de mahalleliler köprüsünü istiyor!

Balıkesir'de bir mahalleye giden yol üzerindeki köprü belediye tarafından yenisi yapılmak için yıkıldı. Şubat ayında başlanan inşaat durdu, mahalleliler köprünün bir an önce açılmasını istiyor. 

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Cunda Köprüsü'nde son dokunuşlar yapılıyor!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapımı tamamlanarak hizmete giren Cunda Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur son dokunuşların yapıldığını ifade etti.

Cunda Köprüsü'nde sona gelindi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Cunda Köprüsü inşaatında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İ

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Cunda Köprüsü yıl içinde hizmete girecek!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası ile ana karayı bağlayacak olan köprünün inşaatı hızla devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl hizmete girecek olan köprü ile Ayvalık Körfezi'ndeki denizin kirlilikten kurtularak pırıl pırıl olacağını söyledi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Balıkesir Buzağılık Köprüsü açıldı Haberi

Balıkesir Buzağılık Köprüsü açıldı


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yürütülen özverili çalışma sonucu tamamlanan Susurluk ilçesinde, Susurluk Çayı'nın iki yakasını bir araya getiren Buzağılık Köprüsü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından törenle hizmete açıldı. Son teknoloji ile yapılan otoban görünümündeki modern köprü Susurluk'un karşıyakasındaki 8 kırsal mahalle ile Kepsut içlesine hizmet verecek. 11 ayda tamamlanıp araç ve yaya trafiğine açılan Buzağılık Köprüsü 3 milyon 682 bin liraya mal oldu. Susurluklulara köprülerinin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Geleceğin Balıkesir'ini birlikte inşa ediyoruz” dedi.


Buzağılık Köprüsünün açılışı için Susurluk ilçesinde tören düzenlendi. Törene, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Susurluk Kaymakamı Yusuf Özdemir, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK...