29 / 04 / 2024

balıkesir gölet projesi

balıkesir gölet projesi

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Milli Emlak'tan Balıkesir'de 8 taksitle satılık arsa ve araziler!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan iki arazi ve bir arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Kızılbük GYO Balıkesir devremülk projesi için düğmeye bastı! Yeni şirket kuruluyor! 

Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir'de devretatil ya da devremülk projesi geliştirmek için start verdi. Proje için şirket kurulacak. İşte ayrıntılar....

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

balıkesir gölet projesi Haberi

balıkesir gölet projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz. Bu gerçekten müthiş bir rakam. Balıkesir, en çok baraj ve gölet inşa edilen il unvanını alacak." dedi.


Bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak için Balıkesir'e gelen Eroğlu, Burhaniye ilçe Belediyesi'ni ziyaret etti, Belediye Başkanı Necdet Uysal'dan brifing aldı.


Seçimlerden önce bölge halkının Reşitköy Barajı'nın yapılmasını talep ettiğini anımsatan Eroğlu, "Allah'ın izniyle yapacağız' dedik. O gün projeye başladık. Aslında başkan da söylemeyecekti ama bir işaret verdi. Tabii bu baraj olunca 7-8 yıl su ölçümü, 2 yıl planlaması, 1 yıl proje dolayısıyla 10 yılda ancak başlar...