13 / 05 / 2024

balıkesir kepsut barajı

balıkesir kepsut barajı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir’e 4 bal ormanı kurduklarını belirterek, “Dursunbey’e beşincisini kuracağız. Balıkesir’i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz” dedi...

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Balıkesir'de imar barışı anlatıldı!

Balıkesir'in Kepsut İlçesinde mahalle muhtarlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kepsut Belediyesi tarafında 'İmar Barışı' yasası anlatıldı. 

Balıkesir'de yapılacak Karakoç Barajı meclis gündeminde!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde inşa edilecek olan Karakoç Barajı'nın ÇED sürecine ve bölge halkının itirazları meclis gündeminde taşındı..

Balıkesir Reşitbey barajının yarattığı sorunlar mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Tahtacı Mahallesi'nin Reşitbey barajı projesinden etkilenmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Kepsut'ta 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir Kepsut'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 3 milyon 782 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

Balıkesir Reşitköy Barajı ihalesi 19 Ocak'ta!

Burhaniye Reşitköy Barajı ihale tarihi 19 Ocak 2017 Perşembe günü olarak belirlendi. Resmi olarak yayınlanan ilan da, açık ihale usulü ile yapılacağı belirtilen “Balıkesir Reşitköy Göleti İnşaatı” sözleşme yapıldıktan sonra 30 gün içerisinde yer teslimi yapılarak 1450 gün içerisinde bitirilecek.

Balıkesir İvrindi'ye 35 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde yaklaşık yarım asırdır bölge çiftçisi için "hayalden öteye geçemediği" için iddialara konu olan Ardıçtepe Barajı, 2012'de temelinin atılmasından 4 yıl sonra 35 milyon liralık yatırımla faaliyete geçti.

Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları başladı!

8 bin 080 TL peşinatla ile konut sahibi olunabilen Balıkesir Kepsut TOKİ Konutları'nda toplam 1 adet konut satılıyor. Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları ne zaman?

Daire fiyatının 120 bin 531 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Kepsut Evleri'nde1 adet ev açık satış yöntemiyle satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları ne zaman?

Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları!

Daire fiyatının 120 bin 531 TL olarak belirlenen Balıkesir Kepsut 1. Etap Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

balıkesir kepsut barajı Haberi

balıkesir kepsut barajı


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir’e 4 bal ormanı kurduklarını belirterek, “Dursunbey’e beşincisini kuracağız. Balıkesir’i organik, şifalı bal üretiminin merkezi yapmak istiyoruz” dedi.


Eroğlu, Vali Ahmet Turhan’ı makamında ziyaretin ardından, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, Edremit’te bugün 8 tesisin temelini atacaklarını, 10 bin 310 dekar alanın sulamaya açılacağını söyledi.


Edremit ve civarında iklim değişikliği nedeniyle sel baskınları olmaya başladığını dile getiren Eroğlu, bu sebeple bölgedeki dereleri ıslah etmeye karar verdiklerini, bunlardan 5’inin temelini atacaklarını, 3 de gölet inşa edeceklerini anlattı.


“Buraya gelirken 'höşmerim' getirecek halimiz yoktu ama heybemiz dolu geldik, müjdelerle geldik” diyen Eroğlu, DSİ’nin Balıkesir'e 3 büyük tesis müjdesinin bulunduğunu, bunların maliyetinin 310 milyon lira olduğunu ifade etti.


Toplamda ise 9 tesis yapacaklarını vurgulayan Eroğlu, ''Bunların da maliyeti 327...