06 / 05 / 2024

Balıkesir köprüleri

Balıkesir köprüleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir 'i her şeyiyle bir marka kent yapmanın çabası içerisinde olduklarını söyledi.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

Otoyol ve köprüler belirli gün ve saatlerde daha ucuz olacak!

Otoyol ve köprülerde 'dinamik fiyatlandırma' modeli 2021 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer aldı. Özel yazılımların devreye alınması ile geçilecek sistemde, vatandaşlar belli gün ve saatlerde otoyolları ve köprüleri daha ucuza kullanabilecek.

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Kanal İstanbul'un köprüleri 15.5 milyar TL'ye mal olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter üzerinden Kanal İstanbul'la ilgili yeni bir tweet paylaştı. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a yapılacak 8 köprünün maliyetinin 15.5 milyar TL olduğunu söyledi...

İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor!

İtalya'da son 3 senede 5 köprü ve viyadüğün çökmesi, bu yapıların güvenliğine ilişkin tartışmalara neden oldu.

Balıkesir'de mahalleliler köprüsünü istiyor!

Balıkesir'de bir mahalleye giden yol üzerindeki köprü belediye tarafından yenisi yapılmak için yıkıldı. Şubat ayında başlanan inşaat durdu, mahalleliler köprünün bir an önce açılmasını istiyor. 

Meriç ve Tunca köprüleri restorasyona alınacak!

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri restorasyon çalışmaları Temmuz'un ikinci yarısında başlayacak.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Çin'de otoyol ve yüksek hızlı demiryolu köprüleri artıyor!

Çin Ulaştırma Bakanlığı başmühendisi Zhou Wei, Çin'in Hubei Eyaletinin başkenti Wuhan'da düzenlenen uluslararası köprü fuarında ülkedeki yüksek hızlı tren hattının toplam uzunluğunun 2025 yılında 38 bin kilometreye yükseleceğini söyledi..

Balıkesir köprüleri Haberi

Balıkesir köprüleri

Balıkesir'in dünyaya açılan yeni ekranı TV 100 Televizyon kanalına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Pelin Özsavcı'nın hazırlayıp sunduğu, "Pusula" isimli programda hem ülke hem Balıkesir gündemi ve projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2 saati aşkın bir süre yayında kalan Başkan Uğur'a televizyon kanalı tarafından önceden hazırlanmış görüntüler ite hoş sürprizler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye ve Balıkesir'de hayal dahi edilemeyecek birçok hizmet ve yatırımın AK Parti iktidarı ile gerçekleştiğini, bunun son 12 yıla bakıldığında açık bir şekilde görüleceğini kaydetti. 



Balıkesir'in, limanları, havaalanı, bölünmüş yolları, sağlıktaki yatırımlar vs. kimsenin hayal edemeyeceği yatırımlar aldığını hatırlatan uğur, ilçelerin modern donanımlı 5 yıldızlı otel konforunda hastanelere kavuştuğunu, Balıkesir'de ise Bin yataklı şehir hastanesi inşaatının çok hızlı şekilde devam...