08 / 05 / 2024

balıkesir mipim 2018

balıkesir mipim 2018

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Balıkesir'de Kasım'da 1.942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri göre Balıkesir'de 2018 yılı Kasım ayında 1.942 konut satıldı.

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi!

Balıkesir’de 2018 yılı ulaşım yılı ilan edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkam Zekai Kafaoğlu, bölgede hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Balıkesir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Çayiçi mevkiinde yer alan arsa 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 6 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Balıkesir Yeni Karesi güncel fiyatları 2018!

Balıkesir Belediyesi güvencesi ile hayata geçirilen Balıkesir Yeni Karesi'de fiyatlar 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

TOKİ'den Balıkesir'e 160 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Balıkesir Dursunbey Üçeylül projesi için düğmeye bastı, projenin ihalesi 22 Şubat 2018'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.   

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Balıkesir BALTOK projesi 2018'de bitecek!

Balıkesir'in en büyük konut projesi olan 1334 konutluk BALTOK projesinin tanıtımı Avlu Balıkesir Salonu'nda yapıldı. Proje inşaatı, bir yılda bitecek..

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

balıkesir mipim 2018 Haberi

balıkesir mipim 2018

Eşsiz doğası, Marmara ve Ege Denizi'ne uzanan eşsiz kıyıları, yer altı ve yer üstü kaynakları ile yatırımcıların odak noktası olan Balıkesir, 2016 ve 2017 yıllarında en çok menkul kıymet değer artışı yaşayan il olarak da adeta tüm dikkatleri üzerine topluyor. 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, her yıl olduğu gibi yine bu yıl da MIPIM Fuarı'nda açtığı stant ile Balıkesir'i yatırımcılara tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin standı yoğun ilgi gördü. Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin stant açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı. Balıkesir Büyükşehir Belediye'sinin hayata geçirdiği vizyon projeler hakkında Genel Sekreter Mehmet Gürbüz, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz ve Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Ahmet Şahan tarafından bilgiler...