02 / 05 / 2024

Balıkesir Teknokent nerede

Balıkesir Teknokent nerede

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir Teknokent açılışa hazır!

Yüksek teknoloji ürünlerin yerli imkanlarla üretilmesi ve Ar-Ge çalışmaları için inşaatına geçen sene başlanan "Balıkesir Teknokent", ekim ayında faaliyete geçecek.

Balıkesir Teknokent binası Haziran 2019'da tamamlanacak!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Teknokent binasının inşaatını Haziran 2019'da tamamlayacak.

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Balıkesir Teknokent'in temeli atıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temelini attı.

Balıkesir Teknokent'in temeli Nisan'da atılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu, Başkan Kafaoğlu projelerle ilgili de destek istedi. 

Balıkesir 10 Burda nerede?

Türkiye'de toplam 4 adet alışveriş merkezi bulunan Esas Gayrimenkul yeni yatırımını Balıkesir'de hayata geçiriyor. Peki Esas Gayrimenkul imzası taşıyacak olan Balıkesir 10 Burda nerede?

TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede aylık taksit ödemelerine teslimden sonra başlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edincik Emekli Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları kura çekilişi kapsamında 78 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 313,44 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Balıkesir Gönen kura çekimi nerede?

Mahir Alkan: Balıkesir teknokent ile bilimin yeni merkezi olacak!

Balıkesir Üniversitesi ile Bilim ve Sanayi Bakanlığı işbirliğinde kurulacak 'teknokent' çalışmaları hakkında bilgi veren Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, kuruluşta sona geldiklerini belirtti.

Balıkesir'de 10 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 541 bin lira!

Balıkesir'in Manyas ilçesinde bulunan 10 adet gayrimenkul 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

EnerjiSA ile E.ON'dan Balıkesir'de 340 milyon TL'ye santral!

Sabancı Holding ile Alman E.ON işbirliği ile Balıkesir'de 340 milyon TL'ye mal olan rüzgar enerji santrali yatırımının açılışı gerçekleştirildi...

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

Balıkesir Teknokent nerede Haberi

Balıkesir Teknokent nerede

Balıkesir Büyükşhehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de Teknokent ve S.S Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin temel atma törenine katılım gösterdi.

İlk olarak Balıkesir Üniversitesi Kampusu içerisinde 11 bin 908 metrekare alan üzerinde 9 bin 771 metrekare alana inşa edilecek olan Teknokent temelini atan Bakan Özlü, “Teknokent açığı kapanırsa, ne dış ticaret ne de cari açık kalır” diye konuştu.

Teknokentin temel atma törenine Bakan Özlü’nün yanı sıra; Vali Ersin Yazıcı, BAUN Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, oda başkanları ve il müdürleri katılım gösterdi.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Teknokent Genel Müdürü Mesut Eray,  “Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasının bulunduğu ve üretimin yoğun olduğu bir...