06 / 05 / 2024

balıkesir yolları

balıkesir yolları

Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern bir şehir planlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 yılı aşkındır bir çivi dahi çakılmayan TOKİ Yeni Mahalle’deki yaşam kalitesi yüksek yerleşim alanlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Balıkesir'de yeni ulaşım yollarının temeli atılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in Atatürk Mahailesi'nde ulaşımın sıkıntılı olduğu Kartalevleri bölgesinde alternatif yeni yollar açılarak sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ayrıca mevcut yol da kozak taşı kaplanarak yenilendi.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Balıkesir Burhaniye'de yollar yenileniyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerdeki arazi yollarında çalışma başlattı. Dutluca ve Börezli mahallelerine ait arazi yollarında başlatılan çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.

Balıkesir’deki 546 köy yolu ulaşıma açıldı!

Balıkesir’de 3 gündür ulaşılamayan 546 köy yolunun tamamı, dün saat 17.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Çalışmalara gece-gündüz destek veren Büyükşehir Belediyesi şiddetli kar yağışı nedeniyle yolların bugün de kapanabileceği uyarısında bulundu

Balıkesir'de 30 mahalleye 5 gündür elektrik verilemiyor!

Balıkesir 'in Dursunbey ilçesinde geçen hafta etkili olan kar yağışının ardından elektrikleri kesilen 30 mahalledeki sorun halen çözülemezken, kapanan köy yollarından 5'i açılmayı bekliyor.

Balıkesir'in konumu yeni yollar ve hızlı trenle güçlenecek!

Marmara ve Ege denizlerine kıyısı olan il ulaştırma açısından stratejik bir konumda bulunuyor. İzmit Körfezi’nin köprüyle geçişi, yeni yollar ve hızlı trenin Balıkesir’in bu konumunu daha da güçlendirmesi bekleniyor...

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı!

Balıkesir'de raylı sistem uygulaması için düğmeye basıldı. Raylı sistemin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalara başlayan Uğur; İlk olarak Devlet Demir Yolları 3. Bölge müdürü Selim Koçbay ve ekibi ile bir toplantı düzenledi

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

balıkesir yolları Haberi

balıkesir yolları

Dünyanın şehircilik anlayışına uygun, modern bir şehir planlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 yılı aşkındır bir çivi dahi çakılmayan TOKİ Yeni Mahalle’deki yaşam kalitesi yüksek yerleşim alanlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.


Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sefaköy ve Toygar’ın ardından şimdi de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un desteği ile TOKİ Yeni Mahalle’nin 10 yıldır çözülemeyen yol sorununu çözdü. Başkan Yılmaz ve ekibi TOKİ Yeni Mahalle’deki yeni yerleşim alanlarında yürütülen kilit parke ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. 35 bin metrekarelik alana kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hızla sürdüren ekipler Başkan Yılmaz’ın "Karesi’de kimse çamura basmayacak" sözünü yerine getirmek için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Kronikleşmiş sorunların başında gelen Sefaköy ve Toygar Mahallesi’nin yol sorununu da çözen Başkan Yılmaz,...