02 / 05 / 2024

balıkesirde satılık alışveriş merkezi

balıkesirde satılık alışveriş merkezi

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü'nde yer alan iki katlı alışveriş merkezinin satışı 19 Eylül 2014 günü saat 11: 00'da Susurluk İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İstanbul Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 8 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar satılıyor? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Mall of İstanbul İkitelli satılık daire fiyatları!

Mall of İstanbul İkitelli satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mall of İstanbul'da konut, ofis ve alışveriş alanları yer alıyor...

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

balıkesirde satılık alışveriş merkezi Haberi

balıkesirde satılık alışveriş merkezi

Satışa konu olan taşınmaz Balıkesir İli Susurluk İlçesi Yahyaköy Köyü, parselde kayıtlı 82. 253,00 metrekarelik yüzölçümlü iki katlı alışveriş merkezi vasıflı olan taşınmazdır. Tesisin bulunduğu yer Susurluk Merkezine yaklaşık 8 km mesafededir. Tesis, Bandırma ve Bursa Karayolunun kesiştiği noktada köşe parsel konumdadır.


Civarda birçok akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisleri yer alıyor. İstanbul'dan Ferbotla, Bandırma- İzmir Devlet Karayolu üzerinde Sosyal Gelişme ve Turizm açısından elverişli bir yerdedir. Tesisin arsa bedeli 4 milyon 125 bin 810 TL olarak hesaplanmıştır. 


Balıkesir-Susurluk Yahyaköy, Kocakum mevkinde parsel no: 1378 de bulunan 82 bin 253,00 metrekarelik alanda iki katlı Alışveriş Merkezi Tesisleri, Eski adı ile Türker Alışveriş Merkezi Konaklma Ve Dinlenme Tesisleri olan taşınmazın toplam satış değeri 7 milyon 982 bin 542 TL kıymetinde olduğu tespit edilmiştir.



İhale...