02 / 05 / 2024

balıkesirdeki devlet hastaneleri

balıkesirdeki devlet hastaneleri

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 4 yıldan bu yana beklenen yeni Burhaniye Devlet Hastanesinin temeli ay içinde atılacak, hastane inşaatının 1,5 yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

CHP’li Fikret Şahin’den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla birlikte yeniden gündeme geldi. CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin de yaptığı açıklamada şehir hastanelerine karşı olmadıklarını belirtti.

İstanbul’daki devlet hastaneleri depreme dayanıklı mı?

Marmara Depremi’nin ardından 21 yıl geçmesine rağmen depremde hasar gören hastaneler onarılmadı. Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ise bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki devlet hastaneleri kapatılacak mı?

Bursa Şehir Hastanesinin hizmete girmesiyle diğer devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ve Şehir Hastanesine ulaşımın nasıl sağlanacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Edremit Devlet Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanı ziyaret etti. Canbey, Balıkesir Edremit'te yapılacak olan devlet hastanesinin inşaatına zemin etüdü tamamlandığında başlanılacağını açıkladı.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Burhaniye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmete başladı!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. Acil servisi hizmete giren hastanenin yeni binasında poliklinikler bugün açılacak.

balıkesirdeki devlet hastaneleri Haberi

balıkesirdeki devlet hastaneleri


Burhaniye de Hürriyet mahallesinde Çanakkale-İzmir karayolunun kenarındaki 44 dekarlık alanda yapılacak olan 100 yataklı Burhaniye Devlet Hastanesi inşaatının yer teslimi yapıldı. Hastanenin yapılacağı arazi, Sağlık Bakanlığından İnşaat Kontrol Mühendisi Teksin Özdemir ile Makine Teknikeri Haydar Kargı ve Aksu İnşaat A.Ş yetkilisi Ali Aksu’ya Belediye başkanı Necdet Uysal tarafından gezdirildi. Hastane arsasında yapılan inceleme gezisine Belediye Meclis Üyesi Özer Koyuncu ile Belediye Avukatı Feridun Soykök de katıldı. Başkan Uysal, inşaatın ay içinde başlayacağını anlattı. Yer tesliminin yapıldığını anlatan Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal,” 4 yıldan beri yapılması beklenen Burhaniye Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanlığı yetkileri ile birlikte yer teslimi yapıldı. Belediye olarak biz de en kısa sürede ruhsat çalışmalarını tamamlayacağız. Hastanenin yapım süresi 800 gün, ancak müteahhitle yaptığımız görüşmeler...