23 / 07 / 2024

Balıkesirspor belediye desteği

Balıkesirspor belediye desteği

Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini ve bu kapsamda hemen 2 katlı bir inşaata başlanacağını söyledi...

Emeklilere pazar desteği resmen başladı! 5 bin TL ödemeyi mutlaka alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın seçim vaatleri arasında yer alan emeklilere yönelik 5 bin TL'lik "Pazar Alışverişi Desteği Projesi" kapsamında ödemeler resmen başladı. 

Son dakika! Emeklilere fatura, market ve kira desteği resmen başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’dan emekliye fatura, market ve kira desteği müjdesi geldi. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Bir kilo balın üretim maliyeti 127 TL’ye yükseldi! TAB mazot desteği talep etti!

Kır çiçek- yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetinin 127,21 lira olduğunu açıklandı. TAB Başkanı Ziya Şahin, arı üreticileri için mazot desteği talep etti.

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

O ilde öğrencilere kantin desteği başlıyor! Her ay 330 TL harçlık alacaklar!

Ekonomik krizin vurduğu bir  çok ailenin çocuklarına yönelik yapılacak belediye kantin desteğinden binlerce çocuğun yararlandırılması amaçlanıyor.  Çocuklarına beslenme koymakta sıkıntı yaşayan ailelere neden aldıracak çalışma kapsamında öğrenciler her ay 330 TL’lik kantin desteği alacak. Peki hangi

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Havsa Belediyesi'nden esnaflara kira desteği!

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflara 500 TL'ye kadar kira desteği verileceğini açıkladı.

Tahir Şahin’den Karşıyaka stat desteği!

Küme düşme eşiğinde yer alan Karşıyaka’ya Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’den stat desteği geldi. 

Keşan'a Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edilecek!

Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan bölgeye Engelli Yaşam Desteği Merkezi ve Huzurevi inşa edileceğini söyledi.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ağaoğlu faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler! Yüzde 1 peşinatla!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde devam ediyor. 13 Şubat'ta başlayan kampanyada yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Balıkesirspor belediye desteği Haberi

Balıkesirspor belediye desteği


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesirspor'dan eski yönetimin elini çekmesi lazım" dedi.


Balıkesirspor'un tesislerinde inceleme yapan Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerin bakımsız ve yetersiz olduğunu söyledi.


Tesislerde 16 oda bulunduğunu, acilen 14 yeni odanın yapılması gerektiğini dile getiren Uğur, "O zaman hemen 2 katlı bir inşaata başlayıp, sonradan da diğer kısımlara devam edelim. Şimdi bunları yaparken Fenerbahçe'yi de model alabiliriz, Galatasaray'ı da ama projeyi 2 senede yapamazsın. Biz bunun için şimdilik Akhisar Belediyespor'u model alacağız" diye konuştu.


Başkan Uğur, belediye desteği olmadan Balıkesirspor'un ihtiyaçlarının karşılanamayacağını belirterek şunları belirtti:


"Buranın iaşesini belediye karşılıyor, otobüsünü belediye temin ediyor, çimine belediye bakıyor. Belediyesiz bir Balıkesirspor'un olması mümkün mü? Belediyenin desteği olmadan Balıkesirspor olmaz. Kamplar 25 Haziran'da başlıyorsa burada futbolcu kalır mı? Transfer yapamazsın, kimse...