05 / 05 / 2024

Balkonlu projeler nerelerde

Balkonlu projeler nerelerde

Türkiye pazarına girmesiyle sektörde hızla ilerleyen Amerikalı gayrimenkul devi Keller Williams, Türkiye’deki rezidans projelerini mercek altına aldı.

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ 894 TL taksitli projeleri satışa çıkardı. Projelere başvurular 6 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Ziraat Bankası tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ 894 TL taksitli projeler nerelerde?

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Köysel dönüşüm nerelerde yapılacak?

Köylerde yapılması düşünülen dönüşümün; o yörenin mimari durumuna uygun bir şekilde yapılması amaçlanıyor. Peki, köysel dönüşüm nerelerde yapılacak?

Mardin'de oteller küçülüyor, projeler iptal ediliyor!

Mardin'de PKK eylemleri, turizme büyük darbe vurdu. Hedeflerde %80 kayıp yaşanan kentte, oteller küçülürken, projeler iptal ediliyor. Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi.

Yeşil bina sertifikalı projeler zirveye oynuyor!

Teknoloji ve konforu harmanlayarak geleneksel yapılaşma algısına yepyeni bir bakış açısı getiren marka projeler ve yeşil bina sertifikalarıyla donatılmış projeler, tercih sırasında zirveye oynuyor.

Markalı projeler kentlerin imajını değiştiriyor!

Geleneksel yapılaşma algısını baştan aşağıya değiştiren marka projeler, sağladığı avantaj ve prestijle gerek ofis gerek konut anlamında yenilenen ve dönüşen Türkiye'nin aydınlık yüzü oluyor.

Çed raporu alması gereken projeler!

Gerçekleştirilmesi planlanan projelerin çevreye olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerinin belirlenmesi sürecine çed süreci deniyor. Peki, çed raporu alması gereken projeler neler?

Merkezi ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Merkezi ısıtma sistemi; her dairenin ne kadar ısı tükettiğini belirlemek amaçlı kurulan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, merkezi ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Malatya'yı cazibe merkezi haline getirecek projeler!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi’nin Malatya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceği projeler bir toplantıda görüşüldü. İşte Malatya'yı cazibe merkezi haline getirmesi planlanan projeler...

Mersin'e bu yıl yapılacak projeler!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, genel olarak; yol bakım ve onarımı, asfaltlama, sinekle mücadele, park-bahçe hizmetlerinin ön plana çıktığı hal kompleksi, otogar, atıksu arıtma tesisi ve kanalizasyon sistemi gibi büyük projeler yapacak.

En yeni trend balkonlu rezidans!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams'ın araştırmasında Türkiye'de en çok rezidans projesinin İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da bulunduğu, yeni trendin ise balkonlu rezidans olduğu belirtildi.

Ferhat Keten: Şehir merkezlerinde butik projeler yapacağız!

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Balkonlu projeler nerelerde Haberi

Balkonlu projeler nerelerde

Türkiye geneline bakıldığında %75’lik oranla en çok rezidans projelerine sahip olan İstanbul’u Ankara, İzmir ve Antalya takip ediyor. Metrekare fiyatlarının 10 bin doları bulduğu seçkin projelerde son trend ise açık alan avantajını şehir merkezinde sunan balkonlu rezidans projeleri.


ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, Türkiye’de de tüm hızla büyüyen rezidans projelerine olan ilgiyi değerlendirdi. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Antalya’da rezidans projelerine olan ilginin her geçen gün arttığını belirten Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol; “Özellikle geride bıraktığımız 5-10 yılda konut almak isteyenler otel konforunu talep ederek şehir merkezine yakın rezidans projelerini tercih ediyor. Tecrübelerimize ve bize gelen taleplere dayanarak son dönemde kişilerin tercihlerinin balkonlu rezidans projelerinden yana olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle büyük şehirlerde...