18 / 05 / 2024

Balkonlu ve bahçeli evlere talep arttı mı

Balkonlu ve bahçeli evlere talep arttı mı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, gayrimenkul sektöründe de bazı değişikliklere neden oldu...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Milli Emlak o ilde arsa, arazi ve bahçeli ahşap ev satıyor! Yüzde 20 indirim ve 8 taksit fırsatını aman kaçırmayın!

Bursa Karacabey Milli Emlak, Bursa ili, Karacabey ilçesinde yer alan 6 adet arsa ile 3 adet arazi ve 1 adet bahçeli ahşap evi 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte merak edilen detaylar...

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçelişehirler Ulusal Gayrimenkul Yatırımları Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Sönmez tarafından kuruldu.

Devlet Bahçeli'den son dakika emekli ve memur zammı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir." dedi.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeli Yapı Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Beker tarafından kuruldu.

Pandemi bahçeli evlerin fiyatlarını uçurdu!

Koronavirüs salgını sonrasında izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar bahçeli ev arayışlarına girdi. Özellikle tatil bölgelerinde artan talep ile birlikte geniş balkonlu bahçeli evlerin fiyatları tavan yaptı. 

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Geniş balkonlu ve bahçeli konutlara talep arttı!

Pandemi döneminde yaşamın tüm alanlarının evlere taşınması ile balkonlu ve bahçeli konutlara olan talep artışı, ısınan havaların eksisiyle katlandı...

Balkonlu ve bahçeli evlere talep arttı mı Haberi

Balkonlu ve bahçeli evlere talep arttı mı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de bazı değişiklere neden oldu. Tüketicilerin konut alırken beklentileri de değişti. Bahçeli evler, dubleks daireler ve en önemlisi balkonlu evler ön plan çıktı. Pandemi sonrası oldukça ilgi gören balkonlu ve bahçeli evlere olan talep, geçtiğimiz 6 ay içinde yüzde 233 oranında arttı.

Pandemi döneminde insanların bahçeli, balkonlu, doğa ile iç içe evler aramaya başladığına değinen ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş İdikut, “Bu gayrimenkullerin satış fiyatları talebe bağlı olarak yüzde 30 ila yüzde 50 arasında artış gösterirken, kiralarda 3 kata varan artışlar yaşandı” diye konuştu.

Bahçeli ya da geniş teraslı evler yer bulmaya başladı

Pandemi öncesinde yeni projelerde balkon ve teraslar bulunsa bile daha küçük metrekarelerde inşa edildiğine değinen İdikut,  “Ancak...