19 / 05 / 2024

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi süleyman Çakır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi, kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda yüzde 50'si şimdi kalanını anahtar teslimde ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şen Aras Yapı Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 10.000,00 TL sermeye bedeli ile Doğan Şen tarafından kuruldu.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Madencilik İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Granit Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Gür, Hatim Yıldırım ve Mohammed İbrahimoğlu ortaklığında kuruldu.

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaymaz tarafından kuruldu.

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün süleyman Çakır tarafından kuruldu.

Ballıca Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; INSAAT a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...