03 / 05 / 2024

Bancroft Türkiye\'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydınoğlu

Bancroft Türkiye\'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydınoğlu

RodiMod 5 yıl içinde mağaza sayısını 300'e çıkaracak. Şirketin şuan da 156 mağaza bulunuyor...

'Türkiye Tek Yürek'te bağış rekoru kırıldı!  115 milyar 146 milyon 528 bin TL

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm televizyon kanalları ortak yayında düzenlenen yardım kampanyası için bir araya geldi.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Türkiye'nin yüzde 100'ü depremlerden etkilenebilir!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy son 7-10 günde Türkiye'de 5 tane 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini belirtti. Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 100'ü depremlerden etkilenebilir." dedi.

Türkiye'nin elektrik tüketimin yüzde 41'i Bitcoin üretiminde harcanıyor!

Kripto para birimi Bitcoin, senelik tükettiği 120 teravat elektrik ile Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 41'ine denk düşen enerji tüketimi yapıyor. 

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Yol haritası hazırlanıyor! Türkiye'nin yüzde 95'i riskli!

TÇMB öncülüğünde bir araya gelen Türkiye’nin lider sivil toplum örgütleri, “Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası” hazırlanması konusunda güçlerini birleştirecek.

Türkiye'nin yüzde 66'sı deprem riski altında!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye’nin yüzde 66’sının deprem riski altında olduğuna dikkat çekti. Kurum, kentsel dönüşüm seferberliğinin İstanbul Esenler’den başladığını belirtti...

Türkiye'nin yıldızı parladı: Öncelikli tercih konut almak!

Türkiye’nin koronavirüsle mücadeledeki başarısı, yabancıları Türk pasaportu ister duruma getirdi. Dünya Sağlık Örgütü, uluslararası kuruluşlar ile ünlü yatırımcıların Türkiye’yi örnek ülke olarak göstermesi, yabancıların ülkemizde yaşamaya dair taleplerini de artırdı.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Tayfun Küçükoğlu Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği (İMSAD)’nin yönetim kurulu başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi…

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Türkiye'nin dış borcu milli gelirin yüzde 60'ına ulaştı!

Türkiye'nin dış borç stoku yaklaşık 434 milyar dolarla milli gelirin yüzde 59'una ulaştı. AB tanımlı genel yönetim borç stoku 1 trilyon 319.6 milyar lira olarak kayıtlara geçti.

Bancroft Türkiye\'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydınoğlu Haberi

Bancroft Türkiye\'nin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydınoğlu

Graniser şirketinin yüzde 75 hissesini 75 milyon dolar karşılığında Londra merkezli özel yatırım fonu Bancroft satın aldı. Yüzde 25'lik hisse ise şirketin kurucusu Kazancı ailesinde kaldı. Hazır giyim markası ve mağazalar zinciri Rodi Mood'un sahibi olan Çetin, Fatih, Fettah ve Fetin Kazancı kardeşler, satıştan elde ettikleri geliri Rodi Mood'un büyümesinde kullanacak. Kazancı ailesi Rodi Mood'daki en fazla yüzde 30 oranındaki bir azınlık hissesinin satışı için de görüşmeler yapıyor. Graniser'in satışına Daruma Kurumsal Finansman şirketi aracılık etti.


Graniser'deki yeni ortaklık ve yeni hedefleri, Bancroft Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydınoğlu, Rodi Mood Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Can ve Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu dün İstanbul'da bir basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıya Rodi Mood Yönetim Kurulu Başkanı Fetin Kazancı da katıldı. Ahmet Can'ın...