18 / 05 / 2024

Bandırma imar durumu

Bandırma imar durumu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nın Bandırma'ya yönelik uıasler projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Uğur, Bandırma'yı 2050 yılında l. 5 milyon nüfuslu, 300 bııı kişinin istihdam edildiği bir satıuyi kenti olarak planladıklarını ifade

Bandırma'nın 1/5000'lik imar planı onay bekliyor!

Bandırma Mizan Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı İşletmecisi Şaban Sıvacı, imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi. Sıvacı, 1/5000'lik planların Büyükşehir Belediyesi tarafından bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Çanakkale ve Bandırma'nın imar planı değişti!

Çanakkale ve Bandırma'daki 1/100 binlik imar planı değişti. Plandaki 7.2 ve 7.4 plan hükümlerine istinaden konular çerçevesinde muhtelif değişiklikler istendi.

Bandırma imar sorunu TBMM gündeminde!

Bandırma Belediyesinin 1/5.000’lik İmar Planlarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından henüz onaylanmaması üzerine, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm TBMM gündemine taşıdı.

Bandırma OSB'nin ikinci etabında imar çalışmaları yapılıyor!

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi coğrafi konumu, BALO ve Bandırma Port Projesi ile yatırımcının tercih noktası oldu. İkinci etapta imar çalışmaları yapılan OSB’de ağır sanayi yatırımlarının değerlendirilmesi düşünülüyor.

Bandırma General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor!

General Balcı Çamlığı’nın düzenlemesi 20 Haziran’da başlıyor. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza General Balcı Çamlığı ile ilgili son durumu değerlendirdi.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

Bandırma Grand Asya Otel satıldı!

Balıkesir’in Bandırma Belediyesi’ne ait Grand Asya Oteli’nin yarı hissesi satıldı.Bandırma Belediyesi, mülkiyetinde olan Grand Asya Oteli’nin yüzde 49’luk hissesini sattı.

İmar durumu talep dilekçesi örneği!

İmar durumu belgesi alınarak bir arsa üzerinde ne kadar inşaat yapılabileceği tespit edilebiliyor. Bu belge taşınmazın sahibi tarafından bir dilekçe ile talep edebiliyor. İşte imar durumu talep dilekçesi örneği...

İmar durumu neye göre belirlenir?

İmar durumu, herhangi bir arsanın söz konusu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteriyor. Peki, imar durumu neye göre belirlenir? İmar durumu nasıl tespit edilir?

İmar durumu belgesi nereden alınır?

İmar durumu belgesi, belli bir arsada yapılması istenen yapının imar planlarında alacağı şekli ve ne amaçla kullanılabileceğini gösteren belge oluyor. Peki, imar durumu belgesi nereden alınır? İmar durumu belgesi nasıl alınır?

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ başvuruları yarın başlıyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuru süresi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Emekliye özel satışa sunulan projede başvuru ücreti kapsamında 500 lira kabul edilecek.

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli kategorisinde satışa çıkan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Bandırma imar durumu Haberi

Bandırma imar durumu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırmada katıldığı bir program öncesinde Bandırmalı basın mensuplarıyla bir araya geldi. Grand Asya Otel'de gerçekleşen toplantıya Güney Marmara Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Engin Arıcan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Vural Atabey ve Batıdurmalı gazeteciler katıldı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi nın Bandırma'ya yönelik uıasler projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Uğur, Bandırma'yı 2050 yılında l. 5 milyon nüfuslu, 300 bııı kişinin istihdam edildiği bir satıuyi kenti olarak planladıklarını ifade etti. 

Balıkesir'in, Türkiye nüfusunun yüzde 50'sinin yaşadığı Marmara ve Ege bölgesinin tanı merkezinde olduğuna işaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, doğru bir planlamayla Balıkesir'i cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı. 

Sürdürülebilir Şehir Planı yaparken Bandırma yı 2050 yılında 1. 5 milyon nüfusa göre planladıklarını kaydeden Başkan...