04 / 05 / 2024

bandırma Misakça Camisi

bandırma Misakça Camisi

Bandırma'da Misakça Mahallesi’nde sabaha karşı çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Misakça camisinin projesi hazırlandı.

Bandırma Misakça Camisi için çalışmalar başladı!

Bandırma Misakça Camisi için çalışmalar başlatıldı. Öncelikle mahalle halkının ibadetlerini yerine getirebilmesi için, mahalle girişinde bulunan boş bina, Belediye ekiplerince düzenlenerek bir ibadethane olarak hizmete sunulacak.

Bandırma Belediyesi'nden satılık arazi!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Arazinin satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bandırma Belediyesi iki arazi satacak! İhalesi 11 Ekim'de!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Aksakal Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Balıkesir Bandırma'da 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir Valiliği Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Bandırma Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Bandırma'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Yenikapı-Bandırma Feribotlarında Uygun Fiyatlar!

2023 yılında Bandırma-İstanbul feribot seferlerinin fiyatları açıklandı. Yenikapı Bandırma feribotları promosyon sınıftaki biletler 320 TL'den başlamaktadır. İDO'nun sunduğu hizmetler arasında online bilet satışıyla birlikte en uygun fiyatlar da bulunmaktadır. İşte feribot fiyatları…

Balıkesir Bandırma'da arazi fırsatı! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Ömerli Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Bandırma'da 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bandırma 3. İcra Dairesi, Balıkesir'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 43 bin 722 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bandırma'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 61 bin 577 TL bedelle satışa çıkardı.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bandırma'da 65.9 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Bandıra 2. İcra Dairesi, Balıkesir Bandırma Çakıl Mahallesi'nde yer alan süt tesisini 65 milyon 899 bin 504 TL bedelle satışa çıkardı.

Bandırma'da otopark sorununa çözüm arayışı!

Bandırma Ticaret Odası İnşaat Komitesi ve e Bandırma Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, yeni yürürlüğe giren Otopark Yönetmeliği hakkında açıklamalarda bulundu.

bandırma Misakça Camisi Haberi

bandırma Misakça Camisi

Bandırma'da Misakça Mahallesi’nde sabaha karşı çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Misakça camisinin projesi hazırlandı.


Belediye Başkanı Dursun Mirza camiinin tüm aşamalarında imkanlar ölçüsünde destek vereceğini açıklamıştı. Bu destek kapsamında da yeni caminin planı ve çevre düzenleme projesi yapıldı. Caminin projesini mahalle halkıyla paylaşmak ve görüşlerini almak için Belediye Meclis Üyesi Mimar Şerafettin Engüdar ile birlikte Misakça Mahallesine ziyaret gerçekleştirdiler. Mahalle Muhtarı Ali Bayman ve mahalle halkının da görüşleri alınarak proje tanıtıldı. 


Yapılan sunumda Misakça Mahallesi sakinleri Bandırma Belediyesinin yapmış olduğu katkılardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya teşekkür ettiler. Başkan Mirza: 'Camimizdeki bu yangın hepimizi üzdü. Yaptığımız incelemelerde gördük ki camimizi restore edilemiyor. Müftülüğümüzle görüştük. Çalışmalara başlamak için gerekli izinleri alarak enkazı hızlı bir şekilde kaldırdık. Yeni Camimiz yapılana...