16 / 05 / 2024

bandırmada kaç tane öğrenci yurdu var

bandırmada kaç tane öğrenci yurdu var

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul kaçıncı sırada?

İşgücü konusunda danışmanlık veren Mercer şirketinin yaptığı araştırmaya göre dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Peki, 5 kıta 227 şehiri kapsayan  araştırmada İstanbul kaçıncı sırada yer aldı? İşte detaylar...

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Aman kaçırmayın! Yapılandırmada son başvuru işte bu tarihte!

Türkiye Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma kanunu, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Peki vergi yapılandırma düzenlemesinden kimler faydalanacak, yapılandırmada başvuru süresi ne zaman sona erecek? İşte yanıtı...

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

Flaş flaş!… Bakan Nebati duyurdu! Yapılandırma kaç taksit olacak, kimlerin ne kadar borcu silinecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yapılandırma paketi ile ilgili detayları açıkladı. Peki Bakan Nebati’nin açıklamalarına göre, bu yapılandırmada taksit adedi kaç olacak ve kimlere hangi kolaylıklar sağlanacak? İşte detaylar…

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

Buğday fiyatları daha da yükselebilir! Son dakika buğday fiyatları kaç TL? İşte borsa borsa 1 Kasım 2022 fiyat listesi..

Yeni yılda buğday fiyatlarının tonu 400 dolar bandına yükselebileceği belirtiliyor. Peki buğday fiyatlarında son durum ne oldu? Buğday fiyatları yükseldi mi? Hangi borsada buğday kaç TL? İşte borsa borsa buğday 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

Geçen yıl 100 liraya dolan gıda sepeti şimdi kaç liraya doluyor?

Birleşik Kamu İş Sendikası'nın yaptırdığı araştırmada geçen yıl Eylül ayında 100 liraya dolan gıda sepetinin bugün kaç liraya dolduğu gözler önüne serilirken aynı dönemde, emeklinin ve çalışanın 100 lirasının ise bugün ne kadar olduğu soruları yanıt buluyor.

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

bandırmada kaç tane öğrenci yurdu var Haberi

bandırmada kaç tane öğrenci yurdu var


Bandırma'da Yurt-Kur tarafından yapılan yurtlar sayesinde üniversite öğrencilerinin 10 yıl yurt sıkıntısı yaşamayacağı bildirildi. 


Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede Yurt-Kur bünyesinde bin 746 öğrencinin barındırılacağını söyledi. TOKİ tarafından yapımı süren 536 kişilik yurt binası inşaatının Mart 2015'te tamamlanacağını anlatan Şahin, "Bununla birlikte ilçede bulunan bir firma tarafından da 738 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı ağustos ayında tamamlanacak. Bu inşaatların tamamlanması ile birlikte ilçede Yurt-Kur bünyesinde barındırılacak öğrenci sayısı bin 746'ya çıkacak" dedi. 

Yurtların tamamlanmasının ardından ilçedeki üniversite ve yüksek okullarda okuyan öğrencilerin barınma meselesinin ortadan kalkacağını söyleyen Şahin, ilçede 10 yıl barınma sıkıntısı yaşanmayacağını sözlerine ekledi.



Balıkesir Marmara Bölgesi...