28 / 04 / 2024

Bang Olufsen yeni televizyon

Bang Olufsen yeni televizyon

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu tanıttı. 32.000 Euro’dan satışa sunulan ürün, duvara, masaya veya yere monte edilebiliyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma tarihi belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, Big Bang usulü ile taşınma 30-31 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

Otomobil fiyatına televizyon: 32 bin Euro!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu tanıttı. 32.000 Euro’dan satışa sunulan ürün, duvara, masaya veya yere monte edilebiliyor.

Bang Olufsen ve Parkes Floor Deco'dan görkemli lansman!

Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen ve Parkes Floor & Deco büyüleyici bir geceye imza attı.Etkinliğe birçok ünlü mimarlar ve tasarımcılar katıldı.

BeoLab 15 ve 16 Türkiye’de satışa sunuluyor!

Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen, minimalist estetik tasarım ile olağanüstü sesi bir arada buluşturduğu, sesin gizlenebilen kahramanları BeoLab 15 ve 16’yı Türkiye’de satışa sunuyor.

Aşçıoğlu ile Bang and Olufsen akıllı ev için anlaşma yaptı!

Aşçıoğlu Grubu, ses ve görüntü sistemlerinde Danimarkalı Bang & Olufsen ile işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Bang & Olufsen'in ürünleri Selenium Ataköy Projesi 'nde kullanılacak.

Bang & Olufsen, Selenium Ataköy'e ses verecek!

“Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen ile işbirliğine gitti...

Bang and Olufsen, BeoLab 17, 18 ve 19’un Türkiye satışına başladı!

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang and Olufsen, kablosuz seste yeni dönemin öncüsü olan BeoLab 17, 18 ve 19’un Türkiye satışına başladı...

Beolab ev ve ofislerde yer kaplamayan hoparlör sistemini satışa sunuyor!

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang & Olufsen yeni BeoLab 14 surround hoparlör sistemini satışa sundu....

Hayatı kolaylaştıran tasarımlar ortaya çıktı!

Bang&Olufsen'in yeni subwoofer'ı (hoparlör) BeoLab 11, yüksek ses performansı sunuyor

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Bang Olufsen yeni televizyon Haberi

Bang Olufsen yeni televizyon


Danimarkalı ses ve görüntü sistemleri üreticisi Bang & Olufsen, yeni nesil televizyonu BeoVision Avant’ın 85 inçlik versiyonunu tanıttı. Etkinlikte açıklamalarda bulunan Bang & Olufsen Kreatif Direktörü, Danimarkalı tasarımcı Johannes Torpe ürünün televizyon kavramını yeniden tanımladığını söyledi. BeoVision Avant 85, motorlu stant ve duvar konsoluyla kullandığında izleyiciye doğru kendiliğinden dönüyor. İzleme bırakıldığında ise tekrar duvara doğru çıkış pozisyonuna dönüyor. Cihaz ayrıca ‘BeoRemote One’ adlı uzaktan kumanda ile tek tuşla, daha önce kaydedilen televizyon ayarını anında istenilen şekle getirebiliyor. Nişantaşı mağazasında 32.000 Euro’dan satışa sunulan ürün, 1400 Euro’dan başlayan fiyat seçenekleriyle duvara, masaya veya yere monte...