19 / 05 / 2024

banka haberleri

banka haberleri

BDDK, bankalara yönelik güven kırıcı ve itibar sarsıcı yayınların özensizce yapılmasının Türk bankacılık sektörüne zarar verdiğini belirterek, bu yayınlardan kaçınılmadığı takdirde yetki çerçevesinde işlem yapılacağını bildirdi...

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Selective Port'ta banka kredili ödemelerle! 60 ay 0.61 vadeyle!

Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan Selective Port'ta, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Banka faizleri konut sektörünü etkiliyor!

Emlakçılar konut alım satımındaki durgunluğun önümüzdeki aylarda da devam etmesinden korkuyorlar. Vatandaşların nakit para sıkıntısı yaşaması ve banka faizlerini yükselmesi, konut sektörün de yaşanan olumsuzlukların sebepleri arasında yer alıyor.

Kayacity'de banka kredili ödemelerle!

2+1 dairelerin tamamı satılan Kayacity projesinde banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 236 daire yer alıyor.

İş GYO Sirkeci banka binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Fatih İlçesi, Hobyar Mahallesi, 422 ada, 15 Pafta, 18 Parsel'de yer alan Sirkeci banka hizmet binasının değerleme raporunu yayınladı.

Hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni binalar inşa ediliyor. Bu kredi genellikle yıkılan evin inşası için kullanılıyor. Peki, hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Toya Moda'da 120 ay banka kredili ödemelerle!

Toya Moda’da peşinatın yüzde 5 olduğu ilk 15 taksidini Toya Yapı’nın üslendiği 120 ay banka kredili ödeme planının yanı sıra, Toya Yapı fırsatıyla yüzde 25 peşinat ile 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

banka haberleri Haberi

banka haberleri

BDDK'dan yapılan açıklamada, bankaların Türkiye ekonomisinin ve finans sektörünün en önemli aktörlerinden olduğu belirtilirken, bankaların birer güven ve itibar kurumları olduğunun altı çizildi.


Finansal piyasalarda istikrarın sağlanmasının, kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışması ve tasarruf sahiplerinin hak ve menfaatlerinin korunması bakımından bu güven ve itibarın hassasiyetle korunması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, yapılan yayın ve haberlerde bu ilkelerin gözetilmesi gerektiği hatırlatıldı.


Söz konusu güven ve itibarı korumak amacıyla, Bankacılık Kanunu'nda bankalar için öngörülmüş birçok yükümlülüğün yanında, maruz kalabilecekleri güven ve itibarı zedeleyici fiilleri engelleyici düzenlemelere de yer verildiğinin anımsatıldığı açıklamada, güven kırıcı ve itibar sarsıcı yayınların özensizce yapılmasının istikrarlı büyüyen, saygın ve dünya finans sisteminde haklı bir yer edinen Türk bankacılık sektörüne yönelik haksız ve kastı aşan değerlendirmelere yol açtığı kaydedildi.


Açıklamada, şu ifadelere...