03 / 05 / 2024

banka üyelik aidatları

banka üyelik aidatları

Tüketici haklarını yeniden düzenleyen, Tüketiciyi Koruma Kanunu Tasarısı, TBMM Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi...

EMFED'den emlak portallarına çağrı! 

EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına, mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması konusunda çağrıda bulundu...

Hamit Demir: Konut projelerinde garantör banka olmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: "İnşaat sektöründe gelecekte konutzedelerin oluşmaması için, Maliye Bakanlığı’nın bir genelge yayınlayarak, inşaat projelerinde garantör banka şartı aranmasını şart koşmalı" dedi..

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Emlak vergisi banka kampanyaları 2015!

Vergi mükellefleri, borçlarını belediyeye nakit olarak ödeyebildiği gibi anlaşmalı bankalar aracılığı ile de ödeyebiliyor. Bankalar ödemede birtakım kampanyalar yapabiliyor. İşte emlak vergisi banka kampanyaları 2015...

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 799 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 799 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Nisan 2016'da yapılacak.

Mart ayında banka kredili satışlar yüzde 85.2 arttı!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne?

Konut kredisi banka faiz oranlarında son durum ne? En düşük konut kredisi faiz oranı hangi bankalarda? İşte dün güncellenen bankaların konut kredisi faiz oranları listesi...

Banka kredisiyle ‘EV’lendik!

Türkiye genelinde yılın ilk üç ayında 297 bin 218 konut satıldı. Geçtiğimiz aylarda ‘senetle’ satışlar öne çıkarken martta banka kredisiyle satışlar yüzde 85.2 arttı.

İstmarina'da banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı!

DAP Yapı'nın İstMarina projesinin sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyası başladı.Kampanyaya göre, peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredili ödemelerle! 799 bin TL'ye 2+1!

102 metrekare alana sahip 2+1'lerin fiyatlarının 799 bin lira ile 847 bin TL arasında değiştiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredili ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 593 bin TL'ye! Banka kredili ödemelerle!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale projesinde yer alan konutlar için banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede 599 daire yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da 799 bin TL'ye 2+1! Banka kredili ödemelerle!

Banka kredili ödemelerin yapıldığı Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde yer alan dairelerin fiyatları 2 oda 1 salon dairleerde 799 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da banka kredisiyle! 593 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 593 bin TL'den başlangıç gösterdiği Avrupa Konutları Kale Topkapı projesinde banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede erken teslimle daireler Nisan 2016'da teslim edilecek.

banka üyelik aidatları Haberi

banka üyelik aidatları


Tüketici haklarını yeniden düzenleyen kanun tasarısı, TBMM Sanayi Komisyonu'nda kabul edildi.


Tasarı  tüketici kredileri ve kredi kartları ile ilgili sözleşmeler, kart üyelik aidatları, ön ödemeli konut satış sözleşmeleri, ayıplı malların iadesi, abonelik sözleşmeleri, reklamlar gibi bir çok alanda, tüketici haklarını ve kanuna uymayanlar hakında uygulanacak yaptırımları düzenliyor.


Tasarıyla, bankalara, üyelik aidatı olmayan kredi kartı imkanı da sunma zorunluluğu...