14 / 05 / 2024

bankalar açık mı bugün

bankalar açık mı bugün

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, "Şubelerimiz salgın öncesinde olduğu gibi yine 09.00-17.00 saatlerinde tam zamanlı olarak müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyor" dedi.

Bankaların çalışma saatleri değişti!

Bankalar, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla mesai saatlerinde değişikliğe gitti.

Çalışma süresi 5 saate düştü! Banka önlerinde kuyruklar oluştu!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan önlemler kapsamında bazı bankalar bugün 12.00 ile 17.00 saatleri arasında çalışmaya başladı.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

15 Temmuz Cuma günü bankalar açık olacak mı para alıp göndermek yapılabilecek mi?

15 Temmuz Cuma günü bankalardan işlem yapılabilecek mi, bankalardan para yatırma para çekme işlem gerçekleşecek mi sorularının cevapları merak edliyor. 15 Temmuz Cuam günü bankalar açık olacak mı sorusunun cevabı haberimizde...

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!

Bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart bankalar çalışıyor mu?

İstanbul’da 5 gün sürecek kar yağışı başladı. Megakent, güne beyaz örtüyle uyandı. İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle birçok resmî ve özel kurum tatil edilmiş, çalışanlar ise izinli sayılmıştı. Peki İstanbul’da bankalar bugün açık mı? 10-11 Mart’ta bankalar çalışıyor mu? İşte detaylar…

28 Ekim ve 29 Ekim'de bankalar açık mı?

Vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bankaların nasıl çalışacağını merak ediyor. Bankada işi olan vatandaşlar 28-29 Ekim'de bankalar açık mı sorusunun cevabını merak ediyor...

Tam kapanmada bankalar açık mı?

Koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma uygulamasına geçilerek 17 Mayıs tarihine kadar tüm Türkiye'de aralıksız sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bankada işleri olan vatandaşlar ise bu süreçte bankaların açık olup olmadığını merak ediyor...

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Eskule AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Eskule AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Eskule AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Eskule AVM bayramda kaça kadar açık? İstanbul Eskule AVM bayramda kaçta açılacak?

bankalar açık mı bugün Haberi

bankalar açık mı bugün

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, şubelerin salgın öncesinde olduğu gibi 09.00-17.00 saatlerinde tam zamanlı olarak müşterilere hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, müşterilerin işlem yapmak için görece daha az yoğun olan öğleden önceyi tercih edebileceğini aktardı.

Kırbaş, yaptığı yazılı açıklamada, dünya genelinde yaşanan ve Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs (Kovid-19) salgınının günlük yaşantıya etkilerini en aza indirmek ve hayatın akışının devam etmesini sağlamak amacıyla şubelerdeki faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürdüklerini vurguladı.

Bu zor zamanlarda üzerilerine düşen önemli görevler olduğunu belirten Kırbaş, "Bu görevleri hakkıyla yerine getirebilmek ve ülkemize destek olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Müşterilerimize işlemlerini öncelikli olarak dijital kanallar üzerinden yapmalarını öneriyoruz, ancak işin doğası gereği bazı işlemler sadece şubelerden yapılabiliyor veya müşterilerimiz bir nedenle...