19 / 05 / 2024

bankalar kapalımı

bankalar kapalımı

Türkiye'de yer alan bankaların büyük çoğunluğu ATM'lerden para çekme limitini 5 bin liraya çıkardı.

Bankalardan yüzde 75 mevduat faizi teklifi! Duyan inanamadı

Merkez Bankası’nın geçen hafta yaptığı faiz artırımı kararının ardından, bankalar 3 aylık vadeli mevduat faizlerini yüzde 57’ye çıkardı. Gazeteci Barış Esen, bazı bankaların müşterilerine yüzde 75 faiz teklif ettiğini duyurdu.

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Türkiye'deki pek çok banka, ekim ayında vadeli mevduat hesaplarına sağlanan faiz oranlarında güncellemeler yapıyor. Vadeli mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve karlı bir yatırım fırsatı veriyor. Peki, en yüksek faiz veren bankalar hangileri? İşte, 90 bin TL'nin 32 günlük kazancı...

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

Özgür Demirtaş Merkez Bankası'nı kibar şekilde uyardı: Dolara müdahale etmeyin!

Ekonomist Özgür Demirtaş geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunarak ''Bankalar dolara müdahale etmesin'' dedi. 

Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti! Emekliler hemen bu rakama bakın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank merakla beklenen yeni emekli promosyonunu açıkladı. Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti...

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

Bankalar hemen adımı attı. Mobil uygulamalardan acil olarak kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat Kanunu'nun bitirilmesinin ardından bankalardan da adım gecikmedi. Bankalar mobil uygulamalarında acil bir adım attı.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ederken, bankalardan promosyon hamlesi gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından emekli maaşları hakkında flaş bir adım atıldı. Akbank emekli maaşlarında promosyon miktarında diğer bankaları adeta solladı.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Bankalar musluğu kıstı, kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı!

Bankaların kredi faizlerini arttırmasından sonra ticari kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı. İşte detaylar...

bankalar kapalımı Haberi

bankalar kapalımı

Koronavirüs salgını sebebiyle müşterilerin finansal işlemlerini daha hızlı ve kolay yoldan gerçekleştirebilmeleri için bir takım uygulamaları hayata geçirdi. 

Müşterilerin bankaların dijital kanallarını tercih etmesi tavsiyesinde bulunan bankacılar, her türlü işlemin mobil bankacılık, internet bankacılığı, çağrı merkezleri, ATM ve SMS kanallarından kesintisiz yapılabildiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalar, dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgınının ardından hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını ön plana alan önlemleri uygulamaya aldı. Bu çerçevede sektörün büyük çoğunluğu ATM'lerden para çekme limitini 5 bin liraya çıkardı.

Bankacılar, müşterilerin sağlığını ön planda tutarak, mecburiyeti olmayan müşterilerin Kovid-19 tehdidi ortadan kalkana kadar şubelere gelmemelerini ve dijital kanalları kullanmalarını önemle tavsiye etti.

Sektördeki bankaların çoğunluğu müşterilerin nakit ihtiyacını karşılamak için sık sık ATM'lere gelmemeleri için günlük minimum para çekme...