19 / 05 / 2024

Banyo dekorasyonunda nelere dikkat etmeli

Banyo dekorasyonunda nelere dikkat etmeli

Evinizin ortak kullanım alanlarından biri olan banyonuzun dekorasyonundan sıkıldınız mı? Bu alanın daha özel ve daha zarif olmasını mı istiyorsunuz? O halde bu banyo dekorasyon fikirleri tam siz göre.

Eviniz kış için hazır mı? Doğal gaz faturasını düşürme yolları!

Havaların soğuması ile beraber evlerde de kış hazırlıkları başladı. Peki, kış için evin dekorasyonunda nelere dikkat edilmesi gerekiyor? İşte yanıtı...

Parke seçerken nelere dikkat edilmeli?

Hüni Parke Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kaya, parke döşerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Kaya, ''Zemin dekorasyonunda parke vazgeçilmez'' dedi.

Salon dekorasyonunda nelere dikkat edilmeli?

Misafirlerimizi ağırladığımız salonlarımızı döşerken en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyoruz. İşte evin en dikkat çekici yeri salon için dekorasyon önerileri...

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Arsa yatırımlarında nelere dikkat edilmeli?

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, yatırım denince akla gelen gayrimenkul aracının arazi ve arsa yatırımları olduğunu belirtiyor ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini şöyle sıralıyor:

Yabancılar gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli?

Tapu mevzuatı gereğince, yabancılar kanuni sınırlamalara uymak kaydıyla, Türkiye’de işyeri veya mesken olarak kullanmak üzere, taşınmaz satın alabiliyor. Peki, yabancılar gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli?

Ev sahibi kira kontratı yaparken nelere dikkat etmeli?

Mesken kiralamalarında mal sahibi ve kiracı arasında imzalanan resmi belgeye kira kontratı deniyor. Peki, ev sahibi kira kontratı yaparken nelere dikkat etmeli?

Ideal Standard banyo ürünlerini Yapı Fuarı'nda tanıtıyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Hisseli tapu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Hisseli tapu, taşınmaz mal sahibi olmak isteyenlerin iyi araştırılması gereken bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, hisseli tapu alırken nelere dikkat etmeliyim?

Tema Banyo'dan Niğde'ye güneş enerjisi santrali!

Yapı malzemeleri sektörünün oyuncularından Tema Banyo, güneş enerjisine yatırım yapmaya hazırlanıyor. Tema Banyo, Niğde'de kuracağı güneş enerjisi santrali ile yılda 1.6 milyon kw/saat enerji üretecek.

Konut kredisi ekspertiz raporunda nelere dikkat edilir?

Konut kredisiyle hayallerindeki eve ulaşmak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi de ekpsrtiz raporu olarak biliniyor. Peki, konut kredisi ekspertiz raporunda nelere dikkat edilir?

Dask yaptırırken nelere dikkat edilmeli?

Son zamanlarda zorunlu deprem sigortası yerine DASK kullanılıyor. Zorunlu deprem sigortası priminin poliçe düzenlendiği zaman yılda 1 kez olmak üzere peşin olarak ödeniyor. Peki, Dask yaptırırken nelere dikkat edilmeli?

Banyo dekorasyonunda nelere dikkat etmeli Haberi

Banyo dekorasyonunda nelere dikkat etmeli

Evinizin ortak kullanım alanlarından biri olan banyonuzun dekorasyonundan sıkıldınız mı? Bu alanın daha özel ve daha zarif olmasını mı istiyorsunuz? O halde bu banyo dekorasyon fikirleri tam siz göre. 


Aksesuarları Unutmayın!

Hangi alanda olursa olsun dekorasyon denilince akla ilk gelen şey aksesuardır. Çeşitli aksesuarlarla değiştirmek istediğiniz ortamı bambaşka bir alana çevirebilirsiniz. Banyo aksesuarları denilince çok sınırlı bir kategori düşünülse de bu ön görü son yıllarda tamamen ortadan kalktı.

Son dönemlerde modern banyolarda kullanılan şık havlular ve çiçekli sabunluklar göz dolduruyor. Bunun yanı sıra banyonun daha büyük görünmesine yardımcı olacak olan banyo sepetleri de vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor.


Günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atacağınız alan olan banyonuzun renklerine de önem vermelisiniz. Hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirecek olan maviyi banyonuzda kullanabilirsiniz. Banyonuzun tüm alanında...