02 / 05 / 2024

baraj seddi yol çalışmaları

baraj seddi yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

Bursa Doğancı Barajı'na yol ve tünel yapılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, yaptığı yazılı açıklama ile 'Doğancı Barajı Yol ve Tünel Yapım İşi' nin detaylarını açıkladı.

Polat Yol Yapı yeni şirket kurdu!

İnşaat, baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Polat Yol Yapı bugün 5 milyon TL sermaye ile yeni bir şirket kurdu. İşte detaylar...

Konya Altınapa Viyadüğü'nde yol çalışmaları tamamlandı!

Bölünmüş yol çalışmaları devam eden Konya-Beyşehir Karayolu’nun Altınapa Barajı mevkisindeki viyadük bağlantı yolu yapım çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Manisa Gördes Barajı'ndaki çatlak 21 milyon TL'ye kapanacak!

DEVLET Su İşleri, 2009 yılında açılışı yapılan, 2011 yılında İzmir’e içme suyu vermeye başlanan Manisa’daki Gördes Barajı’nda imalat hatası iddialarına yol açan su sızıntısını önleyemeyince, onarım için barajdaki suyu boşalttı.

Oymapınar Barajı çevresinde yol bakım çalışmaları başlayacak!

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Oymapınar Barajı 'nda bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Alaplı'da baraj inşaatı yol yapım çalışması başlayacak!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Gümeli beldesinde yapılacak baraj inşaatında yol çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Polat Yol Yapı sektöre hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi ve 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

Eston Şehir Polat Yol'un oldu!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi...

Eston Şehir'i Polat Yol Yapı bitirecek!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Polat Yol Yapı Eston Şehir’le gayrimenkule hızlı girdi!

50 yılı aşkın tecrübesi, 9 ülkede tamamladığı baraj, otoyol, demiryolu projeleriyle uluslararası pazarda kendini kanıtlayan Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Polat Yol Yapı, gayrimenkule iddialı girdi.

Denizli Acıpayam'da baraj nedeniyle 4 köy sular altında kalacak!

Denizli Acıpayam'da 1966 dan beri yapılması planlanan Sami Soydan Hidroelektrik Santralı Barajı nedeniyle Karaismailler, Yolçatı, Suçatı'nın köylerinin yüzde 70'i, Sandakık'ın ise tamamı sular altında kalacak...

Büyükkumla Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Allah'a şükürler olsun faiz lobisinin çanlarına ot tıkadık. Artık bunlar faize gitmiyor, size hizmet, yol, hastane, TOKİ konutları, baraj, gölet, sulama tesisi, içme suyu tesisi olarak dönüyor" dedi...

Adana Baraj Seddi'ndeki çalışmalar tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, baraj seddinde asfalt çalışmalarını tamamladı, kent merkezini Çukurova Üniversitesi’ne bağlayan bu önemli hat trafiğe yeniden açıldı.

baraj seddi yol çalışmaları Haberi

baraj seddi yol çalışmaları


Menderes Bulvarı’ndan baraj seddi sonuna kadar olan 3 bin 200 metrelik yoldaki bozulma dolayısıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri sözkonusu bölgede asfalt çalışması başlattı.


Önce freze ile eski asfalt sıyrıldı ve yeni asfalt kaplama yapıldı. Sadece birkaç gün süren bu çalışma sırasında baraj seddi trafiğe zorunlu olarak trafiğe kapatıldı.



Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da denetlediği yoğun çalışmalar sonrasında kısa sürede asfaltlama işlemi tamamlandı ve baraj seddi yeniden trafiğe açıldı.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerini özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Zihni Aldırmaz, “Baraj seddi Çukurova Üniversitesi’ne ulaşım konusunda önemli bir hat. Bu nedenle buradaki çalışmayı bir an önce bitirmek gerekiyordu. Arkadaşlarımız yoğun mesai harcayarak kısa sürede asfalt çalışmasını tamamladılar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.


Adana Büyükşehir...