29 / 04 / 2024

Barbaros Bulvarında trafik kazası mı var

Barbaros Bulvarında trafik kazası mı var

Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde Yıldız Teknik Üniversitesi - Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü yönünde tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Arabası olanlara kötü haber! Trafik cezaları, MTV ve ehliyet ücretlerinde gecikme zammı arttı!

Türkiye kapsamında trafik cezaları, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve gelir vergisi gibi kamu alacaklarına ödenmeyen borçlara zam geldi.

2023 Trafik Cezaları Zamlandı mı? İşte Yeni Fiyat Listesi...

Trafik cezalarında son durum araç sahiplerini yakından ilgilerden konular arasındadır. 2023 itibariyle yapılan ekonomik düzenlemeler kapsamında trafik cezalarına da zam yapılmıştır. Kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve daha birçok trafik kuralının ihlal edilmesinde para cezası ödenecektir. 

Trafik sigortasına asgari ücret ayarı geliyor! Trafik sigortasında maliyet yüzde 40 artacak, fiyatlar katlanacak! 

Asgari ücretin yüzde 34 oranında artarak net 11 bin 400 TL’ye çıkması sonrasında trafik sigortası fiyatlarında da artış yaşanacak. İşte ayrıntılar...

Trafik cezası olanlar dikkat! 4.538 liralık borç 2.765 liraya iniyor!

Yapılandırma yasası resmen yürürlüğe girdi. 31 Mayıs’a kadar sürecek yapılandırma başvurularında trafik cezası borcunun peşin ödenmesi durumunda anaparada yüzde 25 indirim yapılacak. Enflasyon farkının da yüzde 90’ı silinecek ve bu sayede 4.538 liralık borç yapılandırma sonrasında 2.765 liraya inece

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Ankara'da rezidans inşaatında çalışan 3 işçi eylem yaptı!

Ankara'da Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı’nda yeni biten bir rezidansın yapımında çalışan 3 inşaat işçisi paralarını alamadıklarını iddia ederek eylem yaptı.

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalar için yükseklik serbest!

İstanbul'un en gözde caddelerinden biri olan Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki binalara kat sınırlaması belediye meclisinden döndü. 

Barbaros Valley'de satışlar başladı! Mayıs 2020'de teslim!

Peska Turizm Yatırım A.Ş., Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu'nda hayata geçirdiği Barbaros Valley'de satışlar başladı..

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Konak Tramvayı'nda tempo yükseliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlıyor.

Barbaros Bulvarında trafik kazası mı var Haberi

Barbaros Bulvarında trafik kazası mı var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Radyosu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı üzerinde yaralanmalı kaza nedeniyle trafik durduruldu. Trafik kazasında vinç, otomobilin üzerine düştü...


İşte o tweet;


İBB Trafik Radyosu ‏@ibbtrafikradyo: DİKKAT! Barbaros Bul. Yıldız-Boğaziçi Köprüsü yönünde yaralanmalı kaza nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapalı.


Emre Kulcanay /...