13 / 05 / 2024

Barbaros Reserve Residences

Barbaros Reserve Residences

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences'ın inşaatı durdu mu?

Yalıçiftlik mevkiindeki Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesinin dairelerden oluşan ikinci bölümde inşaatın durduğu iddia edildi...

Peska Turizm uluslararası projeler üretecek!

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti!

Bodrum’un en lüks projelerinden olan Barbaros Reserve’e yabancı alıcılar akın etti. Yüzde 25’i satılan projeye İngiliz, Hint ve Körfez ülkelerinden aileler yoğun ilgi gösteriyor.

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences satışta!

Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi 49 yıllığına devre tatil modeliyle satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan projenin 1. etabında yer alan 42 süit devre tatil olarak satılacak.

Sundance Residences&Suites Hotel'de yaşam başladı! 0 faiz 36 ay!

Bozatlı International kalite ve güvencesiyle Turgutreis, Bodrum’da bulunan Kadıkalesi koyunda hayata geçen Sundance Residences & Suites Hotel projesinde yaşam başladı. Bozatlı güvencesi 36 ay “0” faiz ile ya da 120 ay banka kredisi ile bu muhteşem evlere

Beşiktaş Trend Barbaros 2'de 190 bin dolara! 2013’te teslim!

Göğüş Yapı tarafından hayata geçen Trend Barbaros 2’de daireler minimum 190 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ödemesinde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor

Sundance Residences Bodrum'da 115 bin Euro'ya! Yaşam başladı!

Bozatlı International kalite ve güvencesiyle Turgutreis, Bodrum’da bulunan Kadıkalesi koyunda hayata geçen Sundance Residences & Boutique Hotel projesinde yaşam başladı

Barbaros Büyükhanlı Residence'ta 700 bin dolara!

Beşiktaş Barbaros'ta inşa edilen Barbaros Büyükhanlı Residence projesinde teslimler bu yılın sonunda gerçekleşecek

The Residences at Mandarin Oriental Bodrum açıldı!

The Residences at Mandarin Oriental Bodrum'un açılışına katılan ünlüler arasında Eros Ramazzotti'de vardı. Ramazzotti, açılışta sahne alırken ünlü oyuncu Milla Jovovich ve manken Bar Rafaeli'de şarkılar ile eğlendiler

Barbaros Reserve Residences Haberi

Barbaros Reserve Residences

Günbatımı sahil partisi konseptinde planlanan partide davetliler Istanbul'dan bu davet için getirilen tüm Bebek Lucca ekibiyle özel lezzetler, DJ Murat Tokuz müzikleri ve Güntaç ve Orkestrası canlı performansıyla ağırlandılar. 

İnşaatı biten ve iç dekorasyon çalışmaları tamamlanarak yaz sonunda teslim edilecek olan Barbaros Reserve Rezidanslarının tanıtımı için gerçekleştirilen davette konuklara hem model evde özel bir karşılama hem de bayram tatilinde Lucca farkıyla unutulmaz bir gece yaşatıldı.

Yalıçiftlik'te toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen iki projeden ilki olan Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi kalite ve lüksü bir arada sunacak. Aynı grubun Barbaros koyundaki ikinci projesi olan Barbaros Valley projesinin ise inşaatına başlandı ve 2020 yazında sahiplerine teslim edilecek.

Peska Turizm ile Sera Group ortaklığının eseri olan Barbaros Reserve-Bodrum Residences’ın 50 milyon dolar yatırımla...