11 / 05 / 2024

Barcelona stadı Nou Camp

Barcelona stadı Nou Camp

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın müthiş detayları!

Dünya devi Barcelona'nın stadı Nou Camp'ın yeileme çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte müthiş stadın proje detayları.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Camp Nou'nun yenilenmesi için Türk şirketlerle görüşülüyor!

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Calvo:​ "Stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz. Camp Nou'nun yenilemesi kapsamında çözüm sağlamak için görüştüğümüz Türk şirketler var" dedi.

Barcelona Camp Nou Stadı 4 senede yenilenecek!

Barcelona bugün düzenlediği basın toplantısıyla yeni stadyumlarını tanıttı. Futbolcuların da katıldığı organizasyonda Nou Camp'ın tadilat göreceği belirtildi. Barcelona Başkanı Bartomeu, stat inşaatı sürerken maçların oynanmaya devam edeceğini açıkladı.

Barcelona Camp Nou Stadı yenilenecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da formasını giydiği Barcelona, maçlarını oynadığı stat Camp Nou'yu yenileyeceğini açıkladı. Camp Nou’nun inşaatı 2017-18 sezonunda başlayacak ve 2021-22 sezonunda bitecek.

Recep Altepe: Yeni stadın açılışına Barcelona gelecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa Haber Gazetesini ziyaret etti. Bursa'ya yapılacak projeler ve stat hakkında önemli açıklamalarda bulunan Altepe, yeni stadyumun açılışına Barcelona'nın geleceğini söyledi.

Vodafone Arena'nın açılışına Barcelona futbolcuları gelecek!

Beşiktaş yeni stadının açılışıyla da ses getirmek istiyor. Açılış maçı için Messi'li Barcelona'yı davet eden siyah beyazlılar, ilk etapta olumlu yanıt aldı...

Barcelona, Nou Camp Stadı'nı 600 milyon avroya yenileyecek!

Real Madrid'in Santiago Bernabeu'nun yenilenmesi için geçen hafta açıkladığı 400 milyon avroluk projeden sonra Barcelona'da nisan ayının ilk haftasında yapılacak oylama sonucunda karar vereceği yeni Nou Camp ile ilgili detayları paylaştı...

Barcelona'ya yeni stat yapılacak!

La Liga'nın güçlü ekiplerinden Barcelona'da yeni stat heyecanı yaşanıyor. Kulüp yönetimi tarafından yapılan tanıtımda yeni Camp Nou'nun nasıl yapılacağı detaylarıyla ortaya kondu. 2017 Mayıs ayında başlayacak inşaatın 2021 Şubatı'nda biteceği belirtildi..

İBB, yeni stadına 2013'te kavuşacak!

6 yıldır Süper Lig'de mücadele eden ve bugüne kadar maçlarını Bayrampaşa ve Olimpiyat Stadılarında oynamak zorunda kalan İ.B.Belediyespor bir yıl sonra kendi stadına kavuşacak

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni evinin projesi netleşti!

Beşiktaş'ın, İnönü Stadı'nın yerine yapılacak 45 bin kişilik yeni evinin projesi netleşti

Dolmabahçe'ye İnönü Stadı'nın yapılması tarihi hataydı!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, "Hâlâ yeni İnönü Stadı'nı tartışıyor olmamızı aklım almıyor. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum" diye yazdı

Barcelona stadı Nou Camp Haberi

Barcelona stadı Nou Camp

Hürriyet'teki habere göre, Barcelona, Nou Camp'ın yeniden geliştirilmesiyle ilgili çarpıcı görseller yayınladı. İspanyon deci Şampiyonlar Ligi'nden elendi ama ufukta parlak bir gelecek olduğunu, devam ettikleri yenilenme projesiyle gözler önüne serdi.

90 bin kapasiteli stadyum, yenilenme sonrası 105 bin kapsiteye ulaşacak ve stadyum çevresinin de geliştirilmesi için şehir meclisi ile mutabakata vardılar. Bu geliştirmeye yaklaşık 600 milyon Euro (520 milyon Pound/3 milyar TL) harcanması bekleniyor.  

Şehir meclisi, bu ayki genel kurul toplantısında onay verdikten sonra çalışmalara hız verilecek. İlk yapılan planlamaya göre çalışmanın 2021 yılı itibariyle tamamlanması bekleniyor. 

Geliştirme sonrası stadyum, La Maternitat ve Sant Ramon bölgeleriyle iç içe olacak. Diagonal'den toplu taşıma ile gelenler ve genel olarak şehri gezenlerin stadyuma ulaşımlarının geliştirilmesi planlanıyor.