02 / 05 / 2024

barış yarkadaş innovia 4

barış yarkadaş innovia 4

Yeşil GYO'nun da güvence verdiği Esenyurt İnnovia Evleri'nin teslimatı yapılmadı. Konut sahipleri seslerini duyurabilmek için buluştu. 6 bin 500 aile evine kavuşmayı bekliyor. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu" diye konuştu.

Barış Yarkadaş'tan İnnovia 4 tepkisi: Bu mağduriyeti bir an önce giderin!

Yeşil GYO'nun da güvence verdiği Esenyurt İnnovia Evleri'nin teslimatı yapılmadı. Konut sahipleri seslerini duyurabilmek için buluştu. 6 bin 500 aile evine kavuşmayı bekliyor. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu" diye konuştu.

Hafriyat döküm sahaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hazırladığı önergesi ile Bakan Özhaseki'ye İstanbul'daki hafriyat döküm sahalarını, Belgrad Ormanı'na hafriyat ve moloz bırakan araçları ve bölgede alınan önleyici tedbirleri sordu...

İstanbul Surları'nın tahrip edildiği iddiaları TBMM'de!

İstanbul Surları'nın belediyeye ait sosyal tesis alanının genişletilmesi nedeniyle tahrip edildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş soru önergesi hazırladı..

Haydarpaşa Tren Garı'na ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Haydarpaşa Tren Garı'nın yeniden açılma zamanını ve demiryolu yapım işlerini yürüten bir firmayı Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kemerburgaz'da çimento kili ocağı mı yapılacak?

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Kemerburgaz'da çimento kili ocağı yapımına yönelik olarak yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Tuzla'daki tersane limanı inşaatına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

İstanbul Surları'ndaki tahribatlar meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Surları'ndaki tahribatlara ve alınan önlemlere ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya sordu.

Topkapı Sarayı'nın yıkılma tehlikesi olduğu iddiası meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Topkapı Sarayı'nın yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ulaşıma etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a 6 soru sordu..

TRT binalarının akıbeti Meclis'e taşındı!

Kapatılan Zaman gazetesi ve gruba bağlı diğer medya kuruluşlarının İstanbul’da bulunan binalarına ise TRT’nin taşınacağı ifade ediliyor. Konuyu, TBMM gündemine taşıyan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a boşaltılacak binaların akıbetini sordu.

Haydapaşa Garı'nda protesto!

Haydarpaşa Dayanışması’nın öncülüğünde toplanan gruba CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları ve TCDD çalışanları destek verdi.

Barış Yarkadaş'dan Haydarpaşa Garı'nın özelleştirmesine tepki!

Tarihi Haydarpaşa Gar ve çevresinin özelleştirme girişimine tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, hükümete seslendi.

barış yarkadaş innovia 4 Haberi

barış yarkadaş innovia 4

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) imzasının olduğu Innovia projesinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında 9 bin 100 konut teslim edilirken projenin 4. etabından konut satın alanlar, mağdur oldu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; 2015'te tamamlanması öngörülen projede, teslimler hala getçekleştirilmedi. 

İstanbul Esenyurt'taki Yeşil İnşaat tarafından teslim edilemeyen konutlarını alabilmek için bir araya gelen onlarca vatandaş eylem yaptı. Innovia Evleri önünde toplanan ve 6 bin 500 aileyi temsil ettiklerini belirten vatandaşlara, Tüketiciler Derneği Başkanı Aydın Ağaoğlu da destek oldu. Ağaoğlu, mağduriyetin bitirilmesini istedi. 

Diğer yandan mağdurların kendisine ulaştığını belirten ve konuyu sosyal medyaya taşıyan CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu. Evler hala teslim edilmedi. Muhatap da yok sorumlu da... İnsanlarımız kendi kaderlerine...