30 / 04 / 2024

bartın Endüstri Meslek Lisesi yıkım

bartın Endüstri Meslek Lisesi yıkım

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

Baykar Makina'nın Arnavutköy'deki arazisi Özel Endüstri Bölgesi oldu!

İnsansız hava aracı projeleriyle ön planda olan Baykar Makina'ya ait arazi, Cumhurbaşkanı Kararı'yla İstanbul Özel Endüstri Bölgesi kapsamına alındı. Özel endüstri bölgelerine dahil edilen firmalar önemli imkanlar buluyor. 

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Bartın'daki 120 yıllık tarihi bina yıkılıyor!

Bartın’da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 yıllık tarihi bina külliyeli cami yapılmak için yıkılıyor. Yapı, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. 

İÇDAŞ'ın fabrika alanı Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi oldu!

Çanakkale İli, Biga İlçesinde bulunan ve ekli haritada sınırları gösterilen İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Çanakkale Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yıldız Endüstri İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz     Yıldırım, Ibrahım Fauzı  Alı Bader, Loway Fawzı Alı Bader ve Yousef Fauzı Alı Bader ortaklığında kuruldu. 

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Düriye Yiğitsoy tarafından kuruldu.

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı Group İnşaat Endüstri Tahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı tarafından kuruldu.

bartın Endüstri Meslek Lisesi yıkım Haberi

bartın Endüstri Meslek Lisesi yıkım

Bartın'da, Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılan 120 senelik tarihi bina, külliyeli cami yapılmak için yıkım çalışmaları başladı. Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, 1886'da Frengi Hastanesi olarak inşa ettirilen ve daha sonra, “Memleket Hastanesi” olarak hizmet veren tarihi bina, önce MEB'ten Hazine'ye, oradan da “dini tesis” yapılması amacıyla Diyanet'e aktarıldı.

Okul, şehirdeki sendika ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin bir araya gelerek oluşturduğu “Okuluma Dokunma'' platformunun karşı çıkmasına rağmen yıkılıyor. Yıkım işini üstlenin taşeron firma yetkilileri işçiler ile beraber yıkım faaliyetine devam etti.  Bu gelişme üzerine Bartın Eğitim Sen Şube Başkanı Sedat Bora ve üyeler bina önünde protesto gösterisi gerçekleştirdi. Sedat Bora, “Kamu görevlileri suç işlemekteler'' diyerek suç duyurusunda...