08 / 05 / 2024

bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı mı

bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı mı

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Bartın'da 2017 Nisan ayında 261 konut satıldı!

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da 2017 yılı nisan ayı içerisinde 261 konut sahiplerini buldu.

TOKİ Bartın Ulus başvuruları sona erdi!

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları İçin başvuru şartları ve tarihleri geçtiğimiz Kasım ayında açıklanırken toplam 262 konutun yapılacağı proje için başvurular bugün sona eriyor.

Bartın'da Ağustos'ta 349 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü Ağustos ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Bartın'da 349 konut satıldı.

Bartın'daki terfi merkezleri Eylül ayında faaliyete geçiyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ''Yıllardır uğraş verdiğimiz ve başardığımız bu çalışma Bartın’ı daha sağlıklı bir şehir yapacak. Eylül ayı itibariyle hem terfi istasyonlarımızın, hem de arıtma tesisimizin faaliyete geçmesini planlıyoruz.''dedi.

Bartın'da Haziran ayında 260 konut satıldı!

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Bu verilerine göre Haziran ayınca Bartın'da 260 konut satıldı.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı mı Haberi

bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı mı


Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı.

İçinde yürüyüş parkuru, açık-kapalı oturma alanları, barbeküler, spor alanları, kafeterya, otopark, basketbol sahası ve tuvaletlerin yer aldığı Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı. Başkan Akın, "İçinde güzel cevizliğin bulunduğu bir piknik alanı burası. Burada park ve bahçelerden ulaştırmaya, fen işlerinden temizlik işlerine belediyemizin her bir birimi ve çalışanı çalışmalarda bulundu. Emeklerini buraya serf ettiler. Buraya gerçekten çok büyük yatırım yaptık. Tam 1 milyon lirayı geçen bir yatırım bu. İnşallah halkımız buradan faydalanacak. Bartın modern bir piknik alanına sahip değildi. Biz de burayı modern bir piknik alanı olarak yapmak istedik" dedi. 

Başkan Akın’ın yaptığı konuşmadan sonra ise İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından...