28 / 04 / 2024

bartın konut satışları

bartın konut satışları

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da 2017 yılı nisan ayı içerisinde 261 konut sahiplerini buldu.

Bartın'da Temmuz ayında 268 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre temmuz ayında Bartın’da 268 konut satışı yapıldı. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,5 oranında arttı.

Bartın'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Mart ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. TÜİK verilerine göre Bartın’da 155 konut satılırken Mart ayında ise bu rakam 242 oldu.

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?

TÜİK, geçtiğimiz senenin Aralık ayına dair sıfır, ikinci el ve ipotekli olmak üzere Türkiye'nin tamamında yapılan toplam konut satışlarını paylaştı.

Konut satışları 4 aydır düşüyor! Fiyatlar da düşecek mi? Ev almak isteyenler şimdi bakın!

Türkiye genelinde konut satışları Ekim 2022'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,3 geriledi ve 102 bin 660 olarak gerçekleşti. Konut satışlarındaki düşüş 4 aydır devam ediyor. Peki ev almak isteyenler ne yapmalı?

7 maddede konut satışlarında yaşanan düşüşün nedenleri! Uzmanlar açıkladı!

TÜİK tarafından, Eylül 2022 konut satışları istatistikleri de bugün açıklandı. Açıklanan verilere göre Eylül ayında son bir senenin en sert düşüşü kaydedildi. Peki konut satışları neden düşüyor? Uzmanlar 7 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

İkinci el konut satışları 26 ayın en düşük seviyesinde! Böylesi görülmedi

Ülkede konut fiyatlarının yükselişinin devam etmesi ile birlikte artan faiz oranlarının konut talebini azaltması ile ikinci el konut satışları temmuzda aylık % 5, 9'luk düşüş gösterdi.

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

ABD'de ikinci el konut satışları 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage faiz oranlarının artmasıyla ikinci el konut satışları Mayıs ayında aylık bazda yüzde 3,4 düştü.

Konut satışlarındaki gurbetçi ilgisi, yakın zamanda rakamlara yansıyacak! 

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yaptığı açıklamada, yabancılara yapılan konut satışlarının artış trendinde olduğuna değinerek, gurbetçi ilgisinin rakamlara yansıyacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

Konut fiyatlarını dibe çekecek plan! 28 bin liraya konut satışları açıklandı ama...

Geçtiğimiz ay açıklanan konut teşvik paketi sonrasında konut fiyatları yüzde 10, kira fiyatları ise yüzde 12 civarında arttı. Konutta arzın talebi karşılamaması ve yabancıya konut satışları nedeniyle konuta erişim iyice zorlaştı. Peki ucuz konut artık hayal mi? İşte detaylar..

Konut satışları hareketlendi! Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi katlanıyor!

TÜİK Nisan 2022 Konut Satış İstatistikleri’nden yola çıkan inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, yabancıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını, konut satışlarının hareketlendiğini belirtti.

Konut satışlarındaki hız artarak devam edecek!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı bugün TÜİK tarafından açıklanan konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İnanç Kabadayı'nın konut satışları ile ilgili açıklamaları...

bartın konut satışları Haberi

bartın konut satışları

Türkiye istatistik Kurumu verilerine göre Bartın'da nisan ayı içerisinde 261 konut satışı yapıldı. 2017 yılı Mart ayında ise Bartın'da 240 adet konut satılmıştı. 


Zonguldak'ta konut satışları nisan ayında 509 adet gerçekleşirken, Karabük'te ise 411 konut satışı oldu. 


Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 4 konut ile Hakkari, 8 konut ile Ardahan ve 18 konut ile Şırnak oldu. 


Karabük...