04 / 05 / 2024

bartın toplu açılış töreni

bartın toplu açılış töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bartın'da. Eroğlu, "Bugün 93 milyon lira maliyetinde 15 tesisin temelini atacağız. Biz Bartın'daki tüm dereleri ıslah etmeye karar verdik." dedi.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosu tanıtılmasına günler kala sızdı! 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Checkout Tech isimli bir YouTube kanalı geçtiğimiz saatlerde Samsung Galaxy S23 Ultra'nın kutu açılış videosunu paylaştı.Peki, Samsung Galaxy S23 Ultra'nın fiyatı ne kadar olacak? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Taksim Camii yarın ibadete açılıyor!

2017'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Taksim Cami yarın ibadete açılıyor.

Katar'da inşa edilecek fabrikanın temeli Bartın'da atılıyor!

Bartın'da faaliyet gösteren çelik konstrüksiyon firması, ürettiği malzemeleri fabrika yapımında kullanılmak üzere Katar'a ihraç ediyor

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Bosna Hersek'teki Alaca Cami yarın ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteğiyle yeniden inşa edilen Alaca Cami düzenlenecek törenle yarın ibadete açılıyor. 

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Erzurum'daki muhtarlık binalarının açılışı yapıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği yatırımları tek tek hizmete açıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bugün de Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanlığı, Rabiaana Mahalle Muhtarlığı, Lalapaşa Mahalle Muhtarlığı ve Muratpaşa Mahalle Muhtarlığı'nın toplu açılışını yaptı.

bartın toplu açılış töreni Haberi

bartın toplu açılış töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bartın'da yaşanan sele ilişkin, "Burada yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hatta ilave ödenek ne kadar istenirse göndereceğiz." dedi. 


Ankara'dan çeşitli ziyaret, temel atma ve toplu açılış törenine katılmak amacıyla Bartın'a gelen Eroğlu, Bartın Valisi Nusret Dirim'i makamında ziyaret etti.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, bölgede 13 Ağustos'ta bir sel felaketi yaşandığını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.


İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Karayolları, Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman İşletme Müdürlüklerinin tüm birimlerinin yoğun şekilde çalıştığını ifade eden Eroğlu, "Yaralar sarılacak. Başbakanımızın da selamları var ve kendileri buraya acil olarak yaraların sarılması için 2 milyon lira gönderildiğini ifade etti. Tabii bende bir rapor alacağım. Bölgede havadan bir incelemede bulundum. Dolayısıyla burada yaraların sarılması için...