02 / 05 / 2024

bartın türbe yoluna kavşak yapımı

bartın türbe yoluna kavşak yapımı

Bartın’ da Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasında bölünmüş yol, türbe yoluna ise köprülü kavşak yapılacağı bildirildi. Projelerin 16 ayda tamamlanacağı ifade edildi...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Bartın Ulus TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Bartın Karabük ve Çankırı için acele kamulaştırma kararı!

Bartın Karabük ve Çankırı'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi başvuruları ne zaman başladı? TOKİ Bartın Dallıca 2019 başvuru şartları nelerdir? TOKİ Bartın Dallıca 2019 detayları nedir? TOKİ Bartın Dallıca 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

bartın türbe yoluna kavşak yapımı Haberi

bartın türbe yoluna kavşak yapımı


Bartın’da Hastane Kavşağı ile İl Özel İdare Kavşağı arasında bölünmüş yol, türbe yoluna ise köprülü kavşak yapılacağı bildirildi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, projelerin 16 ayda tamamlanacağını söyledi. Hastane kavşağı ile İl özel idaresi kavşağı arasında bölünmüş yol yapımını ve Türbe yolu mevkiinde de köprülü kavşak içeren projenin maliyetinin toplam 19 milyon 377 bin lira olduğunu belirten Milletvekili Tunç, yapım ihalesinin KDV ve fiyat farkı hariç 15 milyon 640 bin lira olarak gerçekleştirildiğini söyledi. Özel idare kavşağı ile Tuna Mahallesi kavşağının hemzemin olarak düzenleneceğini belirten Milletvekili Tunç, bölünmüş yolun üstyapısının Bitümlü sıcak karışım asfalt olarak yapılacağını, Adliye lojmanları, Güzel Sanatlar Lisesi, Gazi Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi gibi çok sayıda okulun bulunduğu kesimde yapılacak yaya...