09 / 05 / 2024

Bartında şehiriçi servisleri

Bartında şehiriçi servisleri

Geçtiğimiz yıl Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türk müteahhitlerin ilk 9 ayda yurt dışında üstlendiği proje tutarı 13 milyar dolara dayandı!

Türk müteahhitlik sektörünün ocak-eylül döneminde yurt dışında üstlendiği projelerin bedelleri 13 milyar dolar seviyesine yaklaştı. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Muharrem İnce adaylıktan çekildi: Oy pusulalarında değişiklik olacak mı? Nasıl oy verilir?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylıktan çekildi. BU gelişmenin ardından vatandaşlar nasıl oy vereceklerini ve oy pusulalarında değişiklik olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 yılında bekçi alımı yapılacak mı?

Kamuya yapılacak personel alımlarına ilişkin araştırmalar gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 yılında bekçi alımı yapılacak mı?

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

TESK, Perakende Yasası'nda değişiklik istedi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, piyasada fiyat istikrarının sağlanabilmesi ve esnafın korunması için çağrıda bulundu ve Perakende Yasası'nda değişiklik yapılmasını istedi.

Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik için teklif verildi!

İyi Parti Antalya Millet Vekili Hasan Subaşı Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Kanun Teklifi verdi.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Bartında şehiriçi servisleri Haberi

Bartında şehiriçi servisleri


Geçtiğimiz 15 Temmuz'da Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.


Bartın Cumhuriyet Savcılığı 2014/5196 soruşturma numarası ile soruşturmaya başlatıldı.


'MAĞDURLAR MÜDAHİL OLSUN'

Geçtiğimiz günlerde şikayetçi sıfatıyla ifade veren Tüketici Sorunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Rıdvan Yıldız "Bu Bartın halkının davasıdır, bu konuda elinde bilgi belge bulunanların savcılığa gidip 2014/5196 Soruşturma Numaralı dosyaya müdahil olması Bartın halkını mağdur edenlerin cezasını çekmesi için önemlidir" dedi.


Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Bartın Belediyesi’nin servis aracı koyabilmek için şehirlerarası otobüs firmaları ile örtülü anlaşma yaptığını iddia...