04 / 05 / 2024

bartında selden kaç konut etkilendi

bartında selden kaç konut etkilendi

Bartın Valiliği Afet ve Durum Yönetimi Merkezi, Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Altında treni kaçıranlara güzel haber geldi: Gram Altın almak isteyenlere müjde üstüne müjde!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftanın piyasa durumunu değerlendirdi ve dolar, altın ve borsa hakkında önemli tespitlerde bulundu. Memiş, Borsa İstanbul için "7 bin 750-7 bin 500 ve 7 bin 150 puan tahminimde bir değişiklik yok." dedi ve gram altın almak isteyenlere olumlu bir haber

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Tuvalet kağıdında büyük indirim! Hakmar express'te süper fiyatlar

Marketlerde hemen hemen her ürüne zam uygulanırken tuvalet kağıdı da bu zamdan en çok etkilenen ürünler arasında, tuvalet kağıdında bomba indirim hakmar express'ten yapıldı. 3 Katlı 12'li tuvalet kağıdı dip fiyata çekildi. İşte indirime ait  merak edilen tüm ayrıntılar.

BİM'den sürpriz indirim! Fiyatlar düşüyor! 16 Mayıs Salı günü tuvalet kağıdı, sabun, bulaşık tableti, deterjan indirimde

BİM 16 Mayıs Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı. Aralarında  tuvalet kağıdı, kağıt havlu, sıvı sabun, bulaşık tableti, çamaşır deterjanı gibi ürünlerin de bulunduğu birçok ürün o gün BİM'de indirime giriyor. İşte detaylar...

100 metrekare prefabrik ev ne kadara mal olur? Hangi arsaya prefabrik ev yapılır?

Prefabrik evlerin fiyatları inşa edilecek metrekareden metrekareye göre değişiklik göstermektedir. Prefabrik evlerin fiyatları dışında başka hususlara dair de merak edilen noktalar vardır. İşte araştırılan detaylar!

Hepsi burada Şubat'ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32'li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Hepsi burada marketlerde en çok zam gelen ürünler arasında olan tuvalet kağıdına müşterilerine özel kampanya yapıyor. ''Hemen al sonra öde'' avantajı kapsamında tuvalet kağıdının fiyatını merak edenler bu haber sizin için.

Emeklilere piyango vurdu! 9.500 lira anında hesapta! Kaçıran sonra çok üzülür!

Bu ödemeyi kaçıran kişiler sonra dizlerini döver! Yeni sene ile beraber ihtiyaç kredisi kampanyaları peş peşe duyurulurken tamı tamına 9.500 TL ödeme yapılacağının müjdesi geldi. Uygun faiz oranı ile kredi verecek olan o banka resmen belli oldu.

Audi A5 Cabrio kaç TL oldu? İşte A5 Cabrio 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

 Audi A5 Cabrio'nun Aralık ayında fiyatı kaç TL oldu? İşte Audi A5 Cabrio, 14 Aralık 2022 fiyat listesi...

Oturduğunuz yerden maaş sahibi olun! SGK’dan 3 maaş bağlanma hakkı! İşte detaylar!

SGK’dan üç maaş alabilirsiniz. Sigortalı vatandaşlara ve yakınları destek ödemeleri almaya devam ediyor. Bunun yanında başka imkanlarda sizleri bekliyor. İşte bilinmeyen detaylar!

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

bartında selden kaç konut etkilendi Haberi

bartında selden kaç konut etkilendi

Bartın Valiliği Afet ve Durum Yönetimi Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle Amasra ve Kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan çalışmalarda 5 ilden gelen Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri, Ulusal Medikal ve Kurtarma Ekibi (UMKE), Karayolları, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, jandarma, 112 Acil Servis, İl Özel İdaresi ve İHH İnsani Yardım Vakfı ekiplerinden oluşan 220'den fazla kişi ve 84 aracın görev aldığı belirtildi. 


Sel felaketinin ilk gününde Amasra ve Kurucaşile arasında bulunan Göçgündemirci köyündeki köprüde şehirlerarası otobüsün içinde 47 ile özel araçlarda bulunan 5 kişinin ekiplerce kurtarıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Kurtarılan vatandaşlar, Amasra Öğretmenevinde misafir edilmiştir. Kurucaşile ilçesine giden yolun heyelanlar nedeniyle kapalı olması ilçeye ulaşımı imkansız kılmaktadır. Karaman köyünde bulunan köprünün yıkıldığı...