16 / 05 / 2024

bartında trafolar restore ediliyor

bartında trafolar restore ediliyor

Bartın Belediyesi, görüntü kirliliğine sebep olan elektrik trafoları için yeni bir uygulama başlattı. Bartın Belediyesi, kötü gözüken elektrik trafolarına konak görüntüsü vererek, yeniden topluma kazandırıyor.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Karadağ heyeti Altındağ'daki restore edilen yapılara hayran kaldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede yaptığı başarılı çalışmaları Karadağlı yerel yöneticilere göstererek deneyimlerini paylaştı. Mirza Luboder'in de bulunduğu 10 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın'da eylül ayında 255 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, eylül ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 eylül ayında 255 konut satıldı.

Bartın'da Ağustos ayında 296 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı.

1942 yılında Rumelihisarı ve Anadoluhisarı restore edilecek!

1942 yılında İstanbul Belediyesi, İstanbul'un fethinin 500. yıldönümü münasebetiyle Rumelihisarı ve Anadoluhisarı'nı restore ettirecekmiş. Belediye ilk iş olarak hisarın içindeki ve çevresindeki ahşap binaları istimlak edecekmiş.

1942 yılında Belediye Hidiv Kasrı'nı restore ettirecek!

1942 yılında Belediye, mülkiyeti kendisine ait olan Hidiv Kasrı'nı restore ettirecekmiş. 2. Dünya Savaşı'nın başlamasıyla restore işini askıya alan Belediye, savaş bitiminde köşkü restore ettirerek otel haline getirecekmiş.

1938 yılında Yerebatan Sarnıcı restore edilecek!

1938 yılında İstanbul Belediyesi, Yerebatan Sarnıcı'nı restore edecekmiş. Sarnıcın yanındaki sahayı ve üstündeki binayı 15 bin liraya istimlak eden Belediye, tarihi Yerebatan Sarnıcı'nı Maliye'den kiralayacakmış.

Bartın Ömertepesi'ndeki kapalı yüzme havuzu inşaatında sona gelindi!

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ömertepesi mevkiinde yapımı bitmek üzere olan kapalı yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

bartında trafolar restore ediliyor Haberi

bartında trafolar restore ediliyor

Bartın Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan elektrik trafo binaları ile arıtma tesislerine, ahşap giydirme yöntemiyle 'Konak' görüntüsü veriyor. Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin şunları söyledi: 'Trafo binalarını gerçeğine uygun olarak 'Bartın Evi'ne dönüştürüyoruz. Kapı aydınlatmasında geçmişte olduğu gibi idare ve gaz lambaları...