05 / 05 / 2024

Başak Grup taziye

Başak Grup taziye

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışta!

3. İstanbul Başakşehir’in son etabı 30 Ekim’de satışa çıkıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ve Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık projenin yeni etabını basın toplantısı ile tanıtacak...

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Grup Gayrimenkul Geliştime ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeyd Haris Aydın tarafından kuruldu...

3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor!

İlk iki etabının yüzde 70'i satılan 3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinat!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Başakcity Boutique Residence projesi Fuzul Grup hayata geçiriliyor. Fuzul Başak City Boutique Residence'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

3. İstanbul Başakşehir’de 350 ev satıldı!

Fuzul Grup, Seha Yapı, Al Zamil, Adese ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliği ile inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir’de ilk etaptaki 550 konutun 350'sinin satışı gerçekleşti.

Fuzul Yapı'dan Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'ya 2 milyar TL'lik yatırım!

Fuzul Yapı, İstanbul’un mega projelerle gelişen Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Bölgelerine 2017 yılında 2 milyar TL’lik yeni yatırım gerçekleştirecek. Kentsel dönüşüme de adım atan grup, 2017 yılında 2 bin yeni konut inşasına başlayacak.

Fuzul, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da 2 bin yeni konut yapacak!

Fuzul Grup, İstanbul Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'da toplamda 2 bin yeni konut hayata geçiriyor. Fuzul yeni projelerini 23 Ağustos'ta basına tanıtacak.

Başak Grup taziye Haberi

Başak Grup taziye

Başak Grubu'nun Rurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Merhumun cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nden alınarak Asri Mezarlık Aile Kabristanlığı'na defnedilecektir. Başak Grubu ve ailesi taziye ilanı yayınlattı. 



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...