05 / 05 / 2024

başak konut 2014

başak konut 2014

Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Firma, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde...

Selçuk Başak: Konut faiz oranları düşürülmeli!

Sakarya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Selçuk Başak, 1 Kasım seçim sonuçlarının gayrimenkul piyasasına olası yansımaları ve beklentilerini değerlendirdi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 2. etap arsası için yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Ayazma 2.etap yapı ruhsatları tadilatı hakkında bilgilerini yayınladı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 5. etap yer teslim işlemleri yapıldı mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap yer teslimi hakkında yaptıkları faaliyet raporunun açıklamalarını yayınladı.

Başakşehir Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık 13 konut!

Başakşehir Belediye Başkanlığından Başakşehir İlçe sınırlarında yer alan Banu Evleri Sitesi'nde 13 adet konut 6 milyon 386 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile 13 Temmuz günü ihale edilecek.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 4. Etap'ta sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili sözleşmenin imzalandığını KAP'a bildirdi.

Başakşehir'de konut projeleriyle nüfus hızla artıyor!

2003 yılından bugüne hızla gelişen Başakşehir bölgesi genelinde hayata geçirilen konut yatırımları, bölge nüfusunun hızla artmasına neden oldu..

TOKİ Başakşehir Ayazma 87 konut ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Başakşehir ilçesi Ayazma Kentsel Dönüşüm Alanı 1336 ada 13 parsel 87 adet konut inşaat ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Başakşehir Vadişehir'de 650 konut satışta!

Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesi satışa çıktı. 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşacak projede lansmana özel olarak fiyatların metrekaresi 2 bin 850 liradan başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Hoşdere 4.Etap ihalesi 2. oturumu ne zaman?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 2. Oturum tarihini açıkladı. İşte açıklama...

TOKİ Başakşehir Ayazma'da 87 adet konut yaptıracak!

TOKİ Başakşehir Ayazma'da kentsel dönüşüm kapsamında 87 adet konut yaptıracak. İhale detaylarının henüz belli olmadığı projenin altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 4 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

KİPTAŞ'tan Başakşehir'e 600 dairelik konut projesi!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Başakşehir bölgesinde hayata geçirilecek olan 600 dairelik konut projesi için ÇED gerekli değildir 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir'kararı çıktı.

Kiptaş Başakşehir Hoşdere'de 600 konut inşa edecek!

Kiptaş, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. 600 konutluk planlanan yeni projenin genel seçimlerden önce satışa çıkması bekleniyor. Proje Pazartürk'ün arkasında yapılacak.

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

başak konut 2014 Haberi

başak konut 2014

Bugüne kadar hayata geçirdiği konut projeleriyle Eskişehir'de inşaat sektörünün öncüleri arasına giren Başak Konut, 2014 yılında da büyümesini sürdürmeyi hedefliyor. Şirket, önümüzdeki yıl yapacağı projelerle 60 milyon TL'lik ciroya ulaşma hedefinde. Türkiye'de çok kadı sitelerin mahalle yaşamım bitirdiğine dikkat çeken Başak Konut Genel Müdürü Melih Görk, bu nedenle insanların eskiye bir özlem duyduğunu söyledi. Bu özlemi bir nebze de olsa giderecek projelere imza attıklarını ileri süren Görk, daha çok butik konutlara yer vererek müşterilerinin istek ve beklentilerini karşıladıklarını dile getirdi. Bu yıl üç önemli projeyi gerçekleştirdiklerini anlatan Görk, "Kybele Konutları, Başak Residence ve Ihlamurkent'teki Yaşam Park Evleri projelerimiz tamamlandı. Türkiye genelinde olduğu gibi aha ağırlıklı piyasada yoğun bir rekabet Eskişehir'de de yaşanıyor. Planlamada ve uygulamada gösterdiğimiz başarı ve projelerimizi...