29 / 04 / 2024

başakşehir belediye başkanı mevlüt uysal başakşehirspor

başakşehir belediye başkanı mevlüt uysal başakşehirspor

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Başakşehirspor oyuncularını idman yaptığı İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ziyaret etti. Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten bilgi aldı.

İstanbul Başakşehir'de 5 arsa satılacak! Megakentte arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Akşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık imarlı arsa!

Konya İli Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya Akşehir'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi'nden taksitle gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

başakşehir belediye başkanı mevlüt uysal başakşehirspor Haberi

başakşehir belediye başkanı mevlüt uysal başakşehirspor

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi’nde sürdüren İstanbul Başakşehirspor’u ziyaret eden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, akşam antrenmanı izledi. 


Başakşehir Belediye Başkanı Uysal, Başakşehirspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve teknik heyetten çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


Süleyman Seba için saygı duruşu




Teknik Direktör Abdullah Avcı, teknik heyet ve futbolcular, akşam antrenmanı öncesi saha ortasında toplanarak, 13 Ağustos 2014 tarihinde vefat eden Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba için saygı duruşunda bulundular.


Başakşehir...