27 / 04 / 2024

başakşehir hasbahçe güncel fiyat listesi 2019

başakşehir hasbahçe güncel fiyat listesi 2019

3. İstanbul Hasbahçe fiyat bilgili haberimizde yer alıyor. Proje 7 blok şeklinde yükseliyor.

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Başakşehir'de riskli bina oranı yüzde 13'e indi!

İstanbul Başakşehir’de depreme güvenli konut sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Başakşehir genelinde süren kentsel yenileme çalışmalarıyla 2009'da yüzde 50 olan riskli bina stoku oranı yüzde 13’e düşürüldü. 

İstanbul Başakşehir'de konut imarlı arsa satılıyor! Belediye resmen duyurdu: 6 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! 

İstanbul ili Başakşehir Belediyesi, İstanbul Başakşehir'de Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başakşehir Güvercintepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Güvercintepe Mahallesi 338 Ada 2 Parsel, 243 Ada 11 Parsel İle 243 Ada 12 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

Başakşehir'e 'Başakşehir Şehir Hastanesi' dopingi!

Açılışı gerçekleşen Başakşehir Şehir Hastanesi, Başakşehir'de yatırım yapan gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürdü. İlçe değer üstüne değer kazandı. 

başakşehir hasbahçe güncel fiyat listesi 2019 Haberi

başakşehir hasbahçe güncel fiyat listesi 2019

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı’nın Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirdiği 3. İstanbul Başakşehir projesinin üçüncü ve son etabı Hasbahçe satışa çıktı. 

541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. 

7 blok şeklinde yükselen 3. İstanbul Hasbahçe etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Başakşehir Hasbahçe'de 40 bin metrekarelik alanın yüzde 85’i yeşil alan ve sosyal donatı alanlarından oluşuyor. 

3. İstanbul Hasbahçe fiyat!
Projede yer alan konutların fiyatları 841 bin TL ila 1 milyon 441 bin TL arasında değişiyor.

Modern mimari tasarımı ile dikkat çeken 3. İstanbul Hasbahçe projesinin sosyal olanakları arasında: fitness salonu, basketbol sahası, golf alanı, restoran, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, bilardo, spa, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, futbol...