19 / 05 / 2024

başakşehire yenileme çalışmları

başakşehire yenileme çalışmları

Karaman Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası ile 2. TOKİ arasında bulunan yaklaşık 600 m'lik yola kaliteli asfalt seriliyor.

Düşük KPSS puanı ile devlet memuru alımları başlıyor!

Kamu kurumları personel alımları ile ilgili açıklama yapıldı. İhtiyaçlarına yönelik yapılan personel alımlarına bir yenisi daha geldi. Yapılan açıklama ile devlet memur alımı başladığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok kişi son yayımlanan iş ilanlarını araştırıyor. Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, bu ilde zabıta memuru alımları başladı. Hemen bakın....

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Memur olmak isteyenler müjde! Bakanlık ve belediyelere memur alımları başladı! İşte memur alımı yapan belediyeler

Kamuya binlerce memur alımı için yeni ilanlar yayınlanmaya başladı. KPSS puan şartı ile yapılacak alımlar için binlerce kişiye istihdam sağlanacak. Peki hangi belediyeler memur alacak? 2023 memur alımı yapan kurumlar hangileri? İşte 2023 belediye memur alımları...

KPSS 50 puanla memur alımları başlıyor! Tam 12 bin 432 personel alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın

Eylül ayına kamu ve özel sektör en az ilk okul mezunu tam 12 bin 432  memur ve işçi alımı yapılacak. KPSS'den en az 50 puan istenen alımların detayları belli oldu. Başvuruları sakın kaçırmayın...

İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR TYP 2023 başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki İŞKUR TYP başvuruları ne zaman başlayacak 2023? İŞKUR 2023 TYP alımlarına başvuracaklar hemen bakın!

Başakşehir'deki riskli bina stoku yüzde 13'e indi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilçedeki riskli bina stoku yüzde 13'e indi. 

Şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor! KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın

Şehir hastaneleri geniş hasta kapasitesi ile büyük sağlık personeli ihtiyacını beraberinde getiriyor. İŞKUR tarafından duyuruya göre şehir hastaneleri personel alımlarına başlıyor.  KPSS şartı yok! Başvuru şartları belli oldu! Fırsatı kaçırmayın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

TMO'dan son dakika açıklaması! Hububat alımlarında yeni dönem başlıyor!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından hububat alımlarında yeni döneme başlandığına dair açıklama geldi.

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Düşük KPSS puanı olan o üniversitede hemen işe başlayacak! Personel alımlarına yetişilmiyor!

Üniversiteler personel alımlarına devam ediyor. KPSS’den 50 puan alanlar iş hayatına başlayabilecek. İşte detaylar!

başakşehire yenileme çalışmları Haberi

başakşehire yenileme çalışmları


Karaman Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başakşehir Mahallesi'nde bulunan yollara kaliteli asfalt serim çalışmalarına başlandı. Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler hafta başı itibari ile asfaltla çalışmalarına Başakşehir Mahallesi 'nde başladı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binası ile 2. TOKİ arasında bulunan yaklaşık 600 m'lik yola kaliteli asfalt seriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; "Başakşehir Mahallesinde bulunan, daha önce kaldırımları ve alt yapısı tamamlanan bütün yollarda asfaltlama çalışmalarına başladık. Özellikler TOKİ 2 ve TOKİ 3 konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızı kaliteli asfalt yol ve modem kaldırımlarla buluşturuyoruz. Buradaki çalışmalarımız kapsamında alt yapısı tamamlanan bütün yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz" dedi. 


Rasyonel...