04 / 05 / 2024

Başaranlar Holding anadolu yatırımları

Başaranlar Holding anadolu yatırımları

Başaranlar Yatırım Holding yatırım rotasını Gebze'ye çevirdi. Anadolu'ya Gebze'den açılmayı hedefleyen firmanın sonraki adresi Bursa Antalya Gaziantep ve Eskişehir olacak. Projelerin yeni adresi Anadolu olacak...

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Konut fiyatlarındaki artış, küçük dairelere olan talebi yükseltti!

Konut fiyatlarındaki artış insanların taleplerini değiştirmeye başladı. Özellikle Anadolu’da insanların tercihleri büyük ve geniş daire alanları olurken günümüz itibariyle, küçük dairelere olan talep yükselmeye başladı.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin son fotoğrafı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. Ön raporda, iş jetinin son fotoğrafına da yer verildi.

Mina Başaran'ın öldüğü jet kazasıyla ilgili yeni gelişme!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili ön rapor hazırlandı. TC-TRB kuyruk tescilli uçağın iki motorunun çarpma anıyla ilgili detaylar anlatıldı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetiyle ilgili gelişme!

Türk Hava Yolları (THY) uçağının kokpit ekibinin, İran'da düşen jeti sistemde gördüğü ve dakikalarca bağlantı kurmaya çalıştığı bilgisi ortaya çıktı. Pilotların Türkçe anonsla jeti uyarmaya çalıştığı telsiz konuşmalarına yansıdı.

Başaran Holding'in İran'da düşen jetinin karakutuları böyle çözüldü!

Başaran Holding’e ait jetin neden kaza yaptığını aydınlatacak karakutuların çözümünün nasıl yapıldığı İran tarafından hazırlanan raporda detaylı şekilde anlatıldı.

Başaran Holding'in uçak kazasında saniye saniye yaşananlar!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda kokpit ekibinin konuşmalarına ulaşıldı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetle ilgili ön rapor açıklandı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili ön rapor hazırlandı. Rapora göre, uçağın üç hız göstergesinden birinin arızalandığı ve pilotların hatalı müdahalede bulunduğu yer aldı...

Başaranlar Holding anadolu yatırımları Haberi

Başaranlar Holding anadolu yatırımları



Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASÎAD) kurucusu, Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, projelerinin yeni adresinin Anadolu olacağını söyledi. Başaran, "Bursa, Antalya, Gaziantep, Eskişehir gibi gelişmekte olan kentler konut yatırımları açısından önemli potansiyele sahip. Büyük kentler doldu, büyük kentlerin çevrelerinde yer alan Gebze gibi merkezler de gayrimenkul yatırımları açısından potansiyel taşıyor. Biz de Gebze ve civarında gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planlıyoruz. 

Anadolu'ya Gebze'den açılacağız" dedi. 


'KİRA SATIŞ MODELİ CANLANDIRIR' Ömer Faruk Başaran, emlak sektörünün daha fazla canlanabilmesi için başta ingiltere olmak üzere Avrupa ülkelerinde kullanılan kira satışı (leasehold) sisteminin kullanılabileceğini kaydetti. Başaran, sistemin tapu satış yönteminden farklı olarak gayrimenkullerin 49 veya 99 yıllığına kiralanmasını şeklinde özetlenebileceğini belirtti.


 YELDA AKGÜN ŞENEL/ Habertürk...