01 / 05 / 2024

Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter

Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. İhracat pazarlarına Güney Amerika ve Afrika'yı ekleyecek...

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Başaranlar Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Başaran tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Erol Alunç tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Antalya Başaranlar Business Hotel icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Muratpaşa'daki Mehmet Başaran'a ait Başaranlar Business Hotel için icradan satış kararı verildi.

Tatile gelen turist Türkiye’de 'ev'leniyor!

Antalya, Bodrum, Çeşme gibi turizm şehirlerinin dışında İstanbul ve İzmir’i gören turistler, hem yatırım hem de yaşamak için bu kentlerde ev almaya başladı. Gayrimenkul Pazarlama Uzmanı Dr.Ali Gökçiler, turizm sezonunun açılmasıyla talebin daha da artacağını söylüyor.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran Finlandiya'da tatil yaptı.

Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter Haberi

Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter

İhracatta yeni pazar 1 arayışlarının olduğunu bildiren Başaranlar Mermer Pazarlama Müdürü Mehmet Serter, şu anda yaklaşık 55 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti. Amerika, Rusya, Ortadoğu, Avrupa ve Türk cumhuriyetlerine ihracat gerçekleştirdiklerini kaydeden Serter, 2014 yılında Güney Amerika ülkeleri ile Afrika kıtasındaki ülkeleri ihracat pazarlarına eklemeyi planladıklarını açıkladı. Serter, üretimlerinin yüzde 60'ını ihraç ettiklerini aktardı. Denizli, Burdur ve Afyonkarahisar'da toplam 11 tane ocak işlettiklerini söyleyen Serter, 2013 yılında yaptıkları makine yatırımlarıyla, 1.2 milyon metrekare olan yıllık üretim miktarlarının 1.5 milyon metrekareye ulaştığını kaydetti. 



İnşaat malzemeleri sektöründe hizmet vermek üzere kurulan Başaranlar Mermer, bugün gelinen noktada mermer sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alıyor. 1976 yılında kurulan firma 1990 yılında doğal taş sektörüne adım attı. Başaranlar Mermer, bugün 360 kişilik istihdamıyla 55 ülkeye...