16 / 05 / 2024

başbakanın 17 aralık programı

başbakanın 17 aralık programı

Şeb - i Arus törenlerine katılmak üzere Konya' ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan beş tesisin açılışını gerçekleştirecek....

1 gram bile altını olanlar dikkat! İşte 17 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları!

17 Aralık 2023 son dakika altın fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. İşte gram altın, çeyrek altın tam altın fiyatlarında son durum...

Altın fiyatları baş döndürüyor! Altın yatırımcıları acilen baksın! 6 Aralık 2023 Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları baş döndürüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 6 Aralık 2023 altın fiyatları.

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları Aralık'ta! Hemen başvuru tarihlerine bakın! 

TÜRMOB, bu senenin üçüncü dönem yeminli mali müşavirlik sınavlarının 2-11 Aralık'ta Ankara'da, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarının da 16-17 Aralık'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte başvuru tarihleri...

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 31 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Altın frene bastı! Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe aşağı yönlü başladı. Ons altın 1808 dolara kadar yükselirken gram altın 1107 liraya kadar yükseldi fakat Bugün altın frene bastı. Bu rakamları görenler hayrete düştü! Elinde altını olan acil baksın! 23 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın gaza bastı! Bu rakamları görenlerin aklı çıktı! Elinde altını olan acil baksın! 22 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün de milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatı dün 1107 seviyesine kadar yükselirken altın fiyatları bugün resmen gaza bastı. Bu rakamları görenlerin aklı çıktı! Elinde altını olan acil baksın! 22 Aralık 2022 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında fırtına değil kasırga geliyor! Elinde altını olanlar acil bakın! 21 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü günü küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını ne kadar oldu? sorusunun yanıtını araştırıyor. Elinde altını olanlar acil bakın! 21 Aralık 2022 altın fiyatları.

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'e 73 bin 500 TL zam! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomobil üreticisi olan Mercedes-Benz’in station modeli C-Serisi All-Terrain’in Aralık ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz yeni C-Serisi All-Terrain'in 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Akaryakıtta son durum ne! İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatları, dolar ve brent petrol hareketine göre şekil alıyor. İşte 17 Aralık Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Hafta içinde dalgalı seyir izleyen hurda fiyatlarına en son 2 TL indirim gelmişti. Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Aralık 2022 hurda fiyat listesi...

başbakanın 17 aralık programı Haberi

başbakanın 17 aralık programı


Şeb-i Arus törenlerine katılmak üzere Konya'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan beş tesisin açılışını gerçekleştirecek.


Numune Hastanesi Polikliniği, Sakarya Halk Sağlığı Laboratuvarı, 16 derslikli 2 okul ve 11 suni çim sahanın açılışının yapılacağı program, 17 Aralık Salı günü saat 12.30'da Aslanlı Kışla Caddesinde bulunan Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. 


Selçuklu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Mehmet Akif, Bedir ve Özalkent Mahalleleri'ndeki vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek Numune Hastanesi Polikliniği'nin, bin 700 metrekarelik alan üzerine yapıldığı ve 2 milyon liraya mal olduğu belirtildi.


Numune Hastanesi'ne devredilen poliklinikte, ultrason, ortopedi, cildiye, dahiliye, nöroloji ve psikiyatri gibi birçok alanda hizmet verildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Poliklinikte ayrıca 1 kan alma, 1 acil müdahale ve 1 de çocuk gözlem polikliniği yer alıyor....