02 / 05 / 2024

başbakanlık toki satışları

başbakanlık toki satışları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi bu hafta 7 konut projesini satışa çıkarıyor.

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gardenia Ayvalık projesinde konut satışları başladı. Peki Gardenia Ayvalık'ta hangi tip konutlar var? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

başbakanlık toki satışları Haberi

başbakanlık toki satışları